A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legzöldebb légitársasága bizonyos belföldi és nemzetközi járatokkal bővíti charter szolgáltatását, amelyek a légitársaság jelenlegi hálózatán és azon túl is elérhetőek lesznek. A szolgáltatás céges utazásokhoz, több állomást érintő utakhoz, illetve országok közötti költözéshez is ideális lehet és teljesen személyre szabott szolgáltatást nyújt. 

Ezekben a nehéz időkben fontosabb a kényelmes és biztonságos utazás, mint valaha. A Wizz Air charterjárataival bármilyen vállalat megszervezheti tervezett utazását és akár 239 utassal is számolhat a fedélzeten. A maximális rugalmasság érdekében az útvonal és a járat időpontja is személyes igényekre szabható. Legyen szó kollégák üzleti útjáról, sportolók versenyeiről vagy külföldön rekedt utazókról, a charter szolgáltatás kényelmes és bármilyen egyedi igényhez alakítható utazási lehetőséget kínál, akár nagyobb csoportok számára is.

A Wizz Air, a “2020 légitársasága” címe mellett fiatal és modern Airbus A320 családba tartozó repülőgépflottájával üzemeltetett charterjáratai révén környezettudatos választás az utasok számára. A Wizz Airt mindezek mellett kiterjedt európai és a kontinensen túli járathálózata, valamint versenyképes árai különböztetik meg más légitársaságok charterszolgáltatásaitól.

James Wheeler / Unsplash

Az egyedi igényekhez igazodó charterjáratok jól kiegészítik a Wizz Air, országok közötti költözést segítő, bejáratott szolgáltatásait. A Wizz Air március óta több mint 3600 utassal közel 50 ilyen járatot indított.

Nagy örömmel bővítjük charter szolgáltatásunkat, cégek, szervezetek és csoportok számára kínálva hatékony és rugalmas utazási élményt. Ebben a kihívásokkal teli évben gyorsan úgy igazítottuk a működésünket, hogy azzal tovább segítsük az utasaink hazajutását. Most pedig bővítjük szolgáltatásinkat, amellyekkel az egyéni utazókon túl a nagyobb csoportokat szeretnék kiszolgálni, akár sportcsapatokról, akár művészeti társulatokról, üzletemberekről, vagy állami tisztségviselőkről legyen szó. Jól képzett, barátságos személyzetünk már várja, hogy a Wizz Air korszerű repülőgépeinek fedélzetén köszönthesse utasait, akik a légitársaság kiváló szolgáltatásait választották” – nyilatkozta George Michalopoulos, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója.

A charterjáratok kapcsán felmerülő kérdéseket és igényeket az alábbi címen várjuk: special.flights@wizzair.com

Budapest, 2020. december 4.

 

Kapcsolódó: