A 2019-es év rendezvényeiből válogatott legjobb 10 előadás videója

üzlet és utazás

10 INSPIRÁLÓ TÖRTÉNET

1Görög Ádám (TACIT project) – Vállalkozásötlet: A legfontosabb döntés a vállalkozásodban

Az előadásában 2 új e-kereskedelmi vállalkozása példáján keresztül mutatja be a piackutatást, hogy hogyan mérlegelték a lehetőséget és végül ezeknek a tudatában hogyan valósította meg a vállalkozásokat. Az előadásban konkrét, kézzelfogható példákat láthatsz, amik segítenek a számodra is dönteni, hogy melyik irányba indulj el, vagy akár teljesen új alapokra helyezhetik a meglévő vállalkozásodat.

 

2Harmincz Rita (A Sárgaruhás lány) – Multiból a Távol Keletig – egy belső utazás története

Világutazó, blogger, anyuka. Rita 5 évvel ezelőtt felmondott a munkahelyén, eladta a lakását hogy megvalósítsa legmerészebb álmát: úgy utazni, hogy ne legyen semmije csak ideje. Több hónapos utazás után Indonéziában telepedett le, az év nagy részében azóta is ott él családjával. Előadásából kiderül, hogy hogyan lehet beilleszkedni egy ilyen távoli kultúrába, be lehet-e, miben változtatta meg ez a mindennapjait, mit csinált amikor elfogyott a pénze, miből él most és mi történik akkor ha mindezek mellett anyukává is válik az ember, hogyan lehet ezt összeegyeztetni. Rita az utazás mellett könyveket ír és két társával egy dokumentumfilmet is forgatott, ezekről is mesél nekünk

 

3Békési Brigitta – WOW hatás

Hogyan építs a 0-ról egy olyan nemzetközi brandet, amit a világ bármely pontjáról vezetni tudsz? Békési Brigitta, a mára már heti több ezer nőt megmozgató Beautyrobic edzésmódszer kitalálója, valamint a WOW HATÁS könyv szerzője mesél arról, hogy hogyan érte el azt, hogy a hobbija nem csak neki, de másnak is a szenvedélyévé váljon, és így a világ és a lehetőségek megnyíltak előtte.

4Papp Gábor (thepitch.hu) – Hogyan építs személyes márkát online eszközökkel?

2014-ben hobbiból kezdett el blogolni és mára több mint 100 ezer ember olvassa a blogját éves szinten. Magyarország vezető online marketing és SEO blogjának, a The Pitch-nek az alapítója és szerzője. Az oldallal az a célja, hogy segítsen kinevelni a jövő online marketinges és keresőoptimalizálás generációját. A saját bőrén tapasztalta meg, hogy a blogolás és az online tartalomgyártás hogyan vette át az önéletrajz szerepét. És ez mennyit segít a márkaépítésben. A márkaépítés ugyanis már nem csak a nagy cégek számára elérhető.

5Bolya Imre – Karizma amerikai módra avagy miért magabiztosabbak az előadók a nagy vízen túl?

Ha elmegyünk egy átlagos konferenciára Magyarországon, akkor az előadók izgalom helyett gyakran unalmat váltanak ki belőlünk. Ahelyett, hogy figyelnénk rájuk, inkább a mobilunk kijelzőjére koncentrálunk. Mi lenne, ha sokkal több lenne itthon a magabiztos előadó? Mi lenne, ha ennek érdekében megnéznénk mit csinálnak másképp Amerikában?

6Bártfai Balázs – Sales Form, Tartalom marketing a gyakorlatban c. Könyv szerzője

Hogyan maxold ki a KATÁT, és utazd be a világot miközben egy automatizált rendszer folyamatosan termeli neked a pénzt

7Dallos Zoltán – Alkalmazottból Vállalkozó – Könyv bemutató

Ha megfordult már a fejedben, hogy ott kéne hagyni az alkalmazotti mókuskereket és végre a saját lábadra állni, akkor ez a könyv Neked szól!

8Vigh “Backpacker” Bori

Backpacker Borit utazóként ismerhettük meg az elmúlt pár évben. Övé mai napig az egyik legsikeresebb utazós blog Magyarországon. Oldalából rengeteg előnyt, bevételi forrást, és nem utolsó sorban: személyes márkát kovácsolt. Az Üzlet és Utazás estére viszont egy olyan témával készül, amiről még sehol nem beszélt publikusan: Mi történik a személyes branddel akkor, amikor a személy változik? Bori 2.0;)

9Perényi András – WebShippy

Kereskedj online és élj szabadon – Avagy hogyan valósítható meg a 4 órás munkahét

10Szabó Norbert Ádám – Üzlet és Utazás egy Guiness Rekorder szemével.

Szabó Norbert Ádám, Guinness és Világrekorder, Kovácsik Leventével a világon elsőként kajakozta át az Atlanti-óceánt. Előadásban erre a 3 kérdésre biztos választ kapsz: – Hogyan találd meg a saját Utad? – Hogyan indulj el ezen? – Mi a 3 legfontosabb dolog, ami sikerhez kell?

MIT TARTALMAZ?

A 2019-es Üzlet és Utazás rendezvények előadásaiból a 10 leginspirálóbb előadás videó anyagát online elérhető formában. Összesen 6 órányi előadás videó.

HOL ÉRHETŐEK EL A VIDEÓK?

A videók egy zárt rendszerben elérhetőek, amihez a rendelést követően küldünk hozzáférést.

MIRŐL SZÓL AZ ÜZLET ÉS UTAZÁS?

Az Üzlet és Utazás rendezvény sorozat azoknak szól, akik szeretnének kialakítani egy, az átlagosnál szabadabb életformát. Az Üzlet és Utazás esteken inspiráló előadásokat hallhatnak a nézők – olyan emberektől, akik a világ távoli pontjain jártak, és az üzlet terén is letettek valami egyedit az asztalra. A rendezvénysorozat 2018 óta 2 havonta kerül megrendezésre, és résztvevőiből egyre inkább kiépül egy önálló közösség. Az est során az előadók mozivásznon osztják meg élményeiket, tudásukat a nézőkkel.

Ár: 9.990 Ft

MEGRENDELÉS

Időkorlát nélküli hozzáférés