Üzlet és utazás. Az a két dolog, melyekre a 21. században egyre jobban és többen vágyunk. Megtapasztalni a függetlenséget és a szabadságot amellett, hogy közben a munkádban is azt csinálod, amit a legjobban szeretsz, felbecsülhetetlen érték. Azonban az, hogy az élet e két dimenziója hogyan építhető és alakítható nem olyan egyértelmű. Emellett sokunknak az sem magától értetődő, hogy mik azok a dolgok, amikben jók vagyunk és szeretjük is csinálni.

Üzlet és Utazás – ahol az inspirációból tettek születnek

Megtalálni a szenvedélyünket, az ötletből és a vágyakból sikeres vállalkozást építeni, karriert, vagy életmódot váltani nem mindig megy magunktól. A technikai dolgok mellett, mint a megfelelő mennyiségű tőke, kell hozzá egy jó adag önbizalom és támogató közeg, ami egy kezdő vállalkozónak, vagy annak, aki még csak most ismerkedik a témával a legtöbb esetben nincs meg.

A probléma feloldására hívta életre Dallos Zoltán még 2018-ban az Üzlet és Utazás rendezvényeket. A résztvevők nem csak értékes és tanulságos előadásokból profitálhatnak, de a szünetekben a kapcsolatépítési lehetőség is adott.

Nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg új emberekkel? A kapcsolatépítés első lépéseiről korábbi cikkünkben írtunk bővebben. Olvasd el ITT!
üzlet és utazás x.
Üzlet és Utazás est

A kéthavonta megrendezésre kerülő esteken a hazai szabadúszó, helyfüggetlen vállalkozó és digitális nomád közösség tagjait és az olyan, Hozzád hasonló érdeklődési körű embereket találod, akik már elindultak az úton!

Az Üzlet és Utazás X., márciusi rendezvényén a megszokott módon 2 üzleti és 2 utazós témában okosodunk. Szó lesz mentorálásról, gyakorlati profittervezésről, a hátizsákos utazás előnyeiről és annak hatásairól.

Az Üzlet és Utazás X. előadói

Bolya Imre – Van már mentorod?

Érezted már azt, hogy vállalkozóként vagy szabadúszóként vannak olyan dolgok, amiket nem tudsz megbeszélni a családdal, a barátokkal, pláne nem az ügyfelekkel? Induló vagy kezdő vállalkozóként és szabadúszóként abban a helyzetben találhatjuk magunkat, hogy a sok feladat és az új kihívások között nehéz megtalálni az egyensúlyt és a prioritásokat. Sőt olyan is előfordulhat, hogy nem igazán tudjuk, mi a következő lépés. Ilyenkor jön be a képbe egy mastermind csoport vagy mentor, akik segítenek tisztába tenni a kusza gondolatokat és felépíteni a pontos akciótervet.

Egy jó mentor ráadásul a komfort zónádat is megdolgoztatja kicsit!

Imre előadásában saját tapasztalatán keresztül mutatja be, milyen előnyökkel jár egy mentorral való közös munka. Na és persze azt, hogyan találd meg azt a személyt, akivel tökéletesen megértitek egymást!

Domán Zsolt – Profittervezés a vállalkozásodban

A pénzügyek mindannyiunk életében kényes és sokszor frusztráló kérdésként van jelen. A pénzügyi tervezés azonban egy olyan szükséges rossz, amellyel érdemes tisztában lenni akár vállalkozóként, akár alkalmazottként dolgozol valahol. Máskülönben honnan tudnád, hogy mire van pontosan szükséged ahhoz, hogy az ideális életszínvonalon élj?

Zsolt előadásában olyan gyakorlati tippeket mutat majd, mellyel pontosan kiszámolhatod, hogy mekkora árbevételre van szükséged és hogy ez mennyire áll összhangban a vállalkozásoddal vagy az aktuális munkáddal.

Készen állsz egy szuper alapos profittervezésre?

üzlet és utazás 10, előadás
Üzlet és Utazás előadás

Belme Ági – 6 hónap Dél-Amerikában

Az utazás megváltoztat. Mindegy, hogy hosszú vagy rövid útra mész. Kellő nyitottsággal mindig levonsz belőle valami tanulságot, hozol magaddal egy történetet, extrém esetben pedig életmódváltásra is sarkallhat.

Ági 6 hónapot utazott Dél-Amerikában egy hátizsákkal. Közben rengeteget tapasztalt és tanult, melyeket most elmesél Nekünk is.

Így készülj fel egy hátizsákos kalandra, hogy a legtöbbet profitálhass belőle!

Tóth Gábor – „Ha az utazás ingyen lenne…”

Akinek mindenki azt mondta, hogy utazni drága, költséges és félelmetes. Ma már tudjuk, hogy ez az állítás nem teljesen állja meg a helyét, hiszen az utazás olyan előnyöket adhat, melyekért érdemes elindulni.

Gábor pár évvel ezelőtt fogta a hátizsákját és nekivágott Európának hogy kipróbálja, vajon mi az a minimális összeg, amely elegendő egy utazáshoz. Aludt az utcán, lakókocsiban, a tengerparton, idegenek kanapéján, sátorban és kamionban, miközben olyan kalandokban volt része, melyek nem érték volna, ha mindig a legkényelmesebb megoldásokat választja.

„Ha az utazás ingyen lenne…” Előadásában tapasztalatain keresztül mutatja be, hogy a kevesebb néha több.

 

Mindegy, hogy alkalmazott vagy vállalkozó vagy,

  • ha inspirációt keresel,
  • ha beszélgetnél egy jót,
  • ha megismernél olyan embereket, akiket ugyanaz érdekel, mint Téged,
  • ha konkrét tanácsokra van szükséged,
  • ha érdekel a helyfüggetlen életmód, a vállalkozás vagy a digitális nomádság

akkor bátran gyere el március 5-én a 10. Jubileumi Üzlet és Utazás estre!

Ki tudja, talán itt kapod meg azt a végső inspirációs löketet, ami elindít egy kiegyensúlyozottabb élet felé!