ÜZLET ÉS UTAZÁS X. - 2020.03.05.

Az Üzlet és Utazás rendezvénysorozat azoknak szól, akik szeretnének kialakítani egy, az átlagosnál szabadabb életformát.

Az „Üzlet és Utazás” esteken minden alkalommal 4 inspiráló előadást hallhatsz – olyan emberektől, akik a világ távoli pontjain jártak, és az üzlet terén is letettek valami egyedit az asztalra. A rendezvénysorozat 2018 óta 2 havonta kerül megrendezésre, és résztvevőiből egyre inkább kiépül egy önálló közösség. Az est során az előadók mozivásznon osztják meg élményeiket, tudásukat a nézőkkel, az előadások közötti szünetekben pedig kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik. Helyfüggetlennek lenni nem csak álom! Tanulj mások tapasztalataiból és lesd el, ők hogyan csinálják!

HELYSZÍN

LURDY HÁZ, MOZI (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

IDŐPONT

2020.03.05. (CSÜTÖRTÖK) 18:00 - 21.30-ig

EARLY BIRD

KEDVEZMÉNYES JEGYEK 3.990 Ft-tól

4 INSPIRÁLÓ ELŐADÁS:

Bolya

BolyaImre

Van már mentorod? Imre pontosan 10 éve választotta mentorának Tony Robbinst, a világ egyik legkarizmatikusabb előadóját. Előadásában a saját példáján keresztül mutatja be, hogy ő mennyi mindent köszönhet ennek a döntésnek, és hogy miért ill. hogyan érdemes neked is mentort találnod.

Domán

DománZsolt

Profittervezés a vállalkozásodban - így számold ki mekkora árbevételre van szükséged, hogy úgy élj, ahogy szeretnél: Egy jónak tűnő üzleti ötlet is lehet kész katasztrófa, ha a matek nem jön ki. Zsolt az előadásában arról fog beszélni, hogy miként lehet kiszámolni a vállalkozásod szükséges árbevételét a megfelelő profithoz. Az előadás után ki tudod értékelni, hogy jó bizniszben vagy-e egyáltalán és ha igen, merre kell tovább menned a kívánt életszínvonalad megteremtéséhez.

Belme

BelmeÁgi

6 hónap Dél-Amerika: Hogyan változtat meg egy hat hónapos hátizsákos utazás, hogyan tudsz rá készülni és hogyan hozhatja mindez a karrierváltást magával? Mit tudsz felhasználni abból, amit egy ilyen út során tanulhatsz...

Tóth

TóthGábor

"Ha az utazás ingyen lenne..." - Tóth Gábor, a Tudatos Fiatalok Közösségének alapítója. Gyerekkora óta azt kutatja, hogy az emberek mitől lesznek boldogok, egészségesek és anyagilag függetlenek. Előszeretettel használja a technológia és a közösségek nyújtotta lehetőségeket - utazásai során is, mint például a kanapé szörfözés. A világot járva sok-sok jó példát látott arra vonatkozóan, hogyan lehet az életet jól élni, előadásában ezeket a tapasztalatokat osztja meg a nézőkkel.

A KORÁBBI ÜZLET ÉS UTAZÁS RENDEZVÉNYEKEN MÁR TÖBB, MINT 1000-EN VETTEK RÉSZT:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

MI AZ ESTE MENETRENDJE?

Az este során 4 db 30 perces előadást láthatnak vendégeink, egymás után - egy teremben. A második előadás után tartunk egy kapcsolatépítő szünetet.

MIÉRT "ÜZLET ÉS UTAZÁS"?

Előadóink jellemzően üzleti témákról, és utazós történetekről mesélnek. Sikeres vállalkozók, szabadúszók, digitális nomádok, világutazók. A rendezvény leginkább a TED előadásokhoz hasonlít, az este célja az inspiráció és a tudásmegosztás!

KINEK SZÓL A RENDEZVÉNY?

Azoknak, akikben felmerült, hogy valami többre vágynak a mostani életüknél. Azoknak, akik úgy érzik, nem tudnak megbarátkozni az alkalmazotti lét kereteivel, és a saját útjukat szeretnék járni. Vállalkozóknak és szabadúszóknak, akik már elindultak ezen az úton, és további inspirációt, új kapcsolatokat keresnek. Mindenkinek, akinek fontos az önfejlesztés, és aki szeretne egy estét kellemes társaságban érdekes előadásokat hallgatva eltölteni.

HOL LEHET PARKOLNI?

Az autóval érkező vendégek a Lurdy-ház mélygarázsát saját költségen használhatják. A kültéri - felszíni parkolóhoz tudunk biztosítani kihajtó jegyet, ami a regisztrációs pultnál igényelhető.

ONLINE NÉZHETŐEK AZ ELŐADÁSOK?

Alapvetően nem, de várhatóan - az előző évhez hasonlóan - az idei legjobb 10 előadás videó anyaga is megvásárolható lesz év végén.

KÉSZÜLNEK FOTÓK?

Igen, a rendezvényen kép- és videófelvétel készül. A fotók a rendezvényt követő napokban lesznek elérhetőek a Facebookon.

A LURDY-HÁZON BELÜL HOL TALÁLHATÓ?

A rendezvény a Lurdy Házon belül a MOZIBAN kerül megrendezésre (nem a rendezvényközpontban!). A regisztrációs pult a mozi büféjénél található, az első emeleten, az éttermek felől az új hídon keresztül közelíthető meg. A teremben a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

HELYSZÍNEN LEHET JEGYET VENNI?

Nem, belépőjegy vásárlásra kizárólag ONLINE, bankkártyával, elővételben van lehetőség ezen az oldalon keresztül.

Ismét egy remek estét sikerült összehoznotok. Külön köszönöm Zolinak az élményt, hogy személyesen találkozhattunk! 🤝 Remekül össze voltak rakva a témák, és köré az előadók. Vagy fordítva történt? 🙂 Mindenesetre zseniális lett, köszönet mind a négy előadónak is.

Beke Kitti

Programajánló következik 🙂 Ez az a rendezvény (mára már sorozat), amiről mindig úgy jövök ki, hogy úúúgy hallgattam volna még... 😍

Dualszky-Kovács Ági

FIGYELEM! Helyszíni jegy vásárlásra nincs lehetőség! A jegy vásárlás legkésőbb 2020.03.05. 16:00 - kor zárul!

A rendezvényen kép- és videófelvétel készül. A belépéssel a résztvevők ehhez kifejezett hozzájárulásukat adják. Szervező: Dallos Zoltán, az Alkalmazottból Vállalkozó c. könyv szerzője. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.