A feladatkezelő szoftverek egyre népszerűbbé válnak az üzleti világban – és ez nem véletlen. Ezek a szoftverek ugyanis komplex megoldást nyújtanak azoknak az elfoglalt üzletembereknek, akiknek számos feladatot kell egyszerre kezelniük, és kevés idejük van az összes teendőjük átlátására. 

 

Te is köztük vagy? Cikkünkből megtudhatod, hogyan segíthet a napjaid rendszerezettebbé tételében egy feladatkezelő szoftver!

 

Lásd át a káoszt, pillanatok alatt!

 

Veled is előfordult már, hogy egy, bejövő hívás vagy gyors „tűzoltás”, meeting miatt kizökkentél a gondolataidból, és elfelejtetted megkérdezni, melyik feladat hogy áll? Aztán legközelebb, a nap végén már hiába kérdezted volna, amikor mindenki hazament… A TeamCollab feladatkezelő szoftvere  segít, hogy a kollégáid jelenléte nélkül is mindig pontosan tisztában legyél azzal, mivel hol tartotok. A változatos, 7-féle nézet révén minden feladat és azok határideje egyértelműen látható és kategorizálható. Így könnyebbé válhat a napi munka szervezése, és az időgazdálkodásotokat is hatékonyabbá teheted – mindezt akár 30%-os produktivitásnöveléssel!

 

Egy feladatkezelő szoftver legfontosabb előnyei

 

A vállalati célok okosabb, átláthatóbb kitűzése, a dolgozók hatékonyságának növelése: ez csak néhány a feladatkezelő szoftverek számtalan előnyéből. A teljesség igénye nélkül íme még néhány érv, melyekért érdemes megfontolni a használatukat:

 

  1. Testre szabhatóság: Mindegyik feladatkezelő szoftvernek megvan a saját erőssége és funkciói. Van, amelyik a kisebb cégek, illetve egyéni vállalkozók mindennapjait könnyítik meg a legjobban, míg mások a nagyobb vállalatok életében is hasznosak lehetnek. Érdemes tehát alaposan megismernünk őket, hogy kiderüljön, számunkra melyik a legmegfelelőbb!
  2. Strukturáltabb munkanapok: A feladatkezelők segítenek strukturálni és megszervezni a feladatokat – így egyszerre csökkentik a stresszt és növelik a hatékonyságot. Bennük könnyen rögzíthetjük a fontos határidőket, emlékeztetőket állíthatunk be, és egyszerűen nyomon követhetjük az elvégzett feladatokat is.
  3. Eredményesebb csapatmunka:  Mindezeken felül lehetővé teszik a csapatmunka hatékonyabb szervezését is. Mivel általuk megoszthatjuk és aktualizálhatjuk a feladatokat a csapattagok között, mindenki tisztában kerülhet akár hetekre is a fontos teendőkkel és határidőkkel. Sőt: a kommunikációt is megkönnyítik a kollégák között. Ha ugyanis mindenkit arra szoktatunk, ide vigye fel az esetleges változtatásokat, vagy jelezze, ha elkészült egy feladattal, azonnal reagálhatunk bármilyen módosításra.
  4. Vége az üresjáratoknak: Természetesen, szünetekre mindenkinek szüksége van. Ám ha pontosan tudja mindegyik dolgozónk, mi a napi célja, csökkenthetjük az esélyét annak, hogy egész nap csak „malmozzanak”, mivel nem tudják, mivel kellene aktuálisan foglalkozniuk.
  5. Növekvő ügyfélhűség: A kommunikációt azonban nemcsak cégen belül javíthatjuk egy feladatkezelő szoftverrel. Kollégáinkon túl az ügyfeleink is nagyra értékelik majd, hogy minden precízen, óramű pontossággal halad a maga útján. Egy közös felületen akár még velük is megoszthatjuk az aktuális projekthez, feladathoz szükséges információkat, és a leglényegesebb változtatásokat. Így érezhetik, hogy nem maradnak le semmiről – amivel tovább növelhetjük a cégünkhöz való lojalitásukat.


+1. Motivált csapat:
Egy olyan cégben, ahol mindenki tudja, mi a dolga, öröm dolgozni. Így nemcsak te fogod élvezni cégvezetőként az egyszerűsödött munkamenetek minden előnyét, hanem munkavállalóid is. Akik ezért még biztosabb, hogy nem akarnak majd máshová menni vállalatodtól.

 

Az eredményesség és az elégedettség új szintjei

Ints búcsút a káosznak, és üdvözöld a magasabb szintű produktivitást!

A feladatkezelő szoftverek átláthatóvá teszik az egész napirendet, és segítenek prioritásokat állítani a teendők között.

Ezáltal okosabban oszthatod be az erőforrásokat a legfontosabb feladatokra. Az ilyen módon csökkentett stressz és megnövelt hatékonyság pedig mind munkahelyi, mind személyes életedre is kedvező hatást gyakorolhat majd. Hiszen a szervezettség legnagyobb előnye, hogy a munka-magánélet egyensúly kialakítását elérhetőbbé, kézzel foghatóbbá teszi.

tovább a TeamCollab weboldalára »»

(marketing: DLX MEDIA)

 


borítókép: Austin Distel // Unsplash