Képzeld el azt az inspiráló munkakörnyezetet, ahová akár kora reggel belépve is finom kávéillat és jófej coworkerek fogadnak. Ahol a belvárosi coworking irodákra jellemző előnyökön túl sem ebédért, sem pedig a kikapcsolódás és lazítás céljából minden adott, amire csak szükséged lehet.

Közösségi iroda, hangulatos bár és kávézó. Ez a nem akármilyen „triumvirátus” várhat rád az Üllői út 55. szám alatt. A cikkben részletesen is megmutatjuk, miért érdemes ide ellátogatnod.

Forrás: Hub 55

Tágas és komfortos coworking iroda a Corvin-negyed szomszédságában

A Hub 55 közösségi irodaként, startup-központként, illetve privát irodák, tárgyalók, és rendezvényterek hibridjeként kínál kényelmes munkakörnyezet vállalkozóknak, szabadúszóknak és kisebb startupoknak.

A kifejezetten tágas beltérrel rendelkező és természetes fényű coworking részlegen felszerelt munkaállomásokon találhatsz helyet magadnak és a laptopodnak. Bérelhetsz fix, illetve flexibilis asztalt is, ahogyan számodra komfortosabb.

A személyes ügyféltalálkozók, online megbeszélések vagy mastermind alkalmak zavartalan lebonyolításához TV-vel ellátott korszerű tárgyalók állnak rendelkezésre. Akár a 12 fős csapattal karöltve is zavartalanul menedzselhető gyakorlatilag bármilyen meeting.

Ha pedig bővül a csapat és lassan szűkössé válik a coworking tér, akkor bérelhettek magatoknak privát irodát korszerűen felszerelve, egészen a 70 m²-es nagyságig.

Ahol a kávégép mellett rendszerint élénk szakmai diskurzus folyik

A HUB 55-ben nem nehéz szélesíteni a kapcsolati hálód. A kávégép melletti komfortos babzsákokban és fotelekben rendszeresek a coworkerek közötti izgalmas beszélgetések. A közeg nyitott, az egymással folytatott tapasztalatcsere inspirációs hulláma pedig extra löketet adhat a hatékony munkához.

Forrás: Hub 55

Mikor majd végre túl leszünk a járványhelyzeten, az Üllői 55 komplexuma szakmai rendezvények helyszíneként is ideális választást jelenthet. Az épület modern konferencia- és workshop termeiben a szűkebb közönségen túl akár száz fő is kényelmesen, és nem utolsó sorban biztonságosan foglalhat helyet.

Illetve a ne felejtsük el megemlíteni a profi stúdiótechnikával felszerelt bérelhető podcast termet, ahol a hazai podcast élet népszerű produkciói születnek.

A Hub 55 coworkingben a „kiszaladok ebédért” mondatra sem lesz szükség

Miért vesztegetnél értékes időt és hagynád félbe a projektjeidet csak azért, hogy a környéken próbálj meg ebédet vadászni? A HUB 55-ben dolgozva ugyanis az épületen belül maradva aknázhatod ki a melegkonyha által biztosított lehetőségeket.

Úgyhogy a délutáni koncentrálást elősegítő finom és tápláló ebéd tényleg karnyújtásnyi távolságban van, ráadásul kellemes asztaltársaságra is könnyen szert tehetsz a coworkerek személyében.

Forrás: Hub 55

Ha pedig a nagy hajtás közepette jól esne némi frissítő, akkor a szomszédos helyiségben található 55 Café and Bar-t egyenesen imádni fogod. Az ultramodern kávégép ínycsiklandó kávét készít, a kedves kiszolgáló személyzet pedig már reggel 8-tól igyekszik a kedvedre tenni.

Akár a nap indításaként is célba veheted a bárt, hogy minőségi kávé lökettel feltankolva láthass munkához a coworking munkaállomások egyikén. Persze a bár szomszédsága a munkaidő lejártával is komoly hívószó.

Egy fárasztó munkanap után a kikapcsolódás is megjátszható épületen belül

A hosszú távú motiváció és kiegyensúlyozottság fenntartása végett néha nem árt a lazítás. Pláne akkor, ha a coworking részlegen tényleg apait-anyait beleadtál, és kellemesen el is fáradtál a nap végére.

A coworking melletti bárba nyugodtan szervezhetsz baráti vagy barátnős találkozókat, elhívhatod a párod, de akár a coworkerekkel együtt is beülhettek egy italra. Sőt, az exkluzív találkozókhoz elképesztően hangulatos privát szoba is bérelhető, méghozzá előkészített ital szekrénnyel.

Forrás: Hub 55

A Hub 55 hangulatát kötelezettségmentesen ki is próbálhatod

Tetszett, amit a cikkben olvastál? Szívesen néznéd meg magadnak a Hub 55-öt személyesen is? Akkor jelentkezz INGYENES próbanapra, és tölts el egy teljes munkanapot kötelezettségmentesen. Időpontot egyeztetni az alábbi linkre kattintva tudsz.

 

Ha szeretnéd a heti legjobb cikkeket minden hétfő reggel a postafiókodban találni:

Kapcsolódó: