A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legzöldebb* légitársasága egy új és izgalmas útvonallal bővíti kínálatát, mégpedig Portugália egyik leggyönyörűbb vulkanikus szigetével, Madeirával. A jegyek október 30-tól kaphatók a Wizz Air hivatalos weboldalán, illetve mobilalkalmazásában. A járatok minden héten kedden és vasárnap indulnak a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A páratlan úti cél rengeteg érdekességgel büszkélkedhet:

a Madeira szigetcsoport rengeteg programlehetőséget biztosít az utazni vágyók számára.

Az „örök tavasz szigete” az egzotikus növényzetek, meseszép tájak, bájos falvak és a virágözön paradicsoma. Az állandó napsütés fényében és az egész évben kellemes tavaszias időben a WIZZ utasai meglátogathatják Madeira káprázatos botanikus kertjét, a Jardins Botânicos da Madeira-t, illetve a Porto Moniz mellett található, láva által kialakított természetes medencéket.

Madeira utazás
Tim Roosjen on Unsplash

 

A felfedezni vágyóknak tökéletes időtöltés lehet megcsodálni Santana jellegzetes nádtetős viskóit, Câmara de Lobos halászfalujával egyetemben, amely gyönyörű tengerparti panorámás kilátást nyújt Cabo Girao magas sziklájáról. A városi programokat kedvelőknek pedig érdemes egy hosszú sétát tenni a sziget fővárosában, Funcha hangulatos óváros részében.

Útvonal Járatsűrűség Indulás dátuma Legalacsonyabb viteldíj (forint)
Budapest – Madeira kedd, vasárnap 2022. október 30. 27 990 Ft

 

A COVID-19 korlátozások enyhítése és a PCR-tesztre vonatkozó követelmények eltörlése a beoltott utazók számára ismét egyszerűbbé tette a légi közlekedést, ami több spontán utazási lehetőséget tesz lehetővé.

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Madeira szigetcsoport rengeteg programlehetőséget biztosít
Piotr Musioł on Unsplash

 

Azáltal, hogy a foglaláskor az utasok igénybe vehetik a WIZZ Flex szolgáltatást, a Wizz Air utasainak lehetőségük van arra, hogy váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén  átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Ez a lehetőség kényelmesebbé és nyugodtabbá teszi az utazások lefoglalását a jelenlegi bizonytalan körülmények között is.

 

kapcsolódó cikkek:

 

borítókép: Piotr Musioł // Unsplash

 

kapcsolódó videó:

 

Tartalommarketing szolgáltatásaink: