Sándorfy Adrián, a Biznisz Boyz egyik alapítója sikeres marketing vezetőként dolgozott évekig, ám mégis úgy érezte, hogy nagyobb szabadságvággyal és több kreativitással rendelkezik annál, mintsem csupán az alkalmazotti pályán bizonyítson.

A mókuskeréktől nagyjából 2-2,5 év választotta el addig, hogy full-time vállalkozó legyen és bár az elsődleges célja az volt, hogy vállalkozóként több szabadidővel rendelkezzen, nem bánja, hogy még nem jött el ez a pillanat az életében.

Az interjúból kiderül, hogy amikor a váltás mellett döntött, a gondolkodása még inkább jellemezte az addig elmúlt éveit. Biztonságra törekedett, talán túlságosan is, így a szükségesnél több tartalékot is halmozott fel, amin ma már inkább csak nevet. Hiszen tudja, látja, hogy akár sokkal hamarabb is léphetett volna.

“Amint felszabadultam és megengedtem magamnak, hogy elinduljak azon az úton, amiben valójában jól érzem magam, sokkal drasztikusabban fejlődnek a dolgok, mint ahogy reméltem volna. Életemben először érzem magam igazán biztonságban!”

Furcsa ezt egy vállalkozótól hallani? Meglehet.

Ugyanakkor az elmúlt hónapokban felépített marketing menedzsment ügynökséggel, az üzleti coachinggal és a Biznisz Boyz podcast készítése során tanultak segítségével másoknak nyújtott támogatás által Adrián megteremtette azt a miliőt maga körül, amire mindig is vágyott.

A podcast készítéssel kapcsolatban pedig úgy gondolja, hogy a magyarországi piac még olyannyira nincs kiépítve, hogy aki kicsit is érdekesnek találja az érdeklődési köre, vállalkozása szempontjából, annak érdemes mihamarabb belekezdenie egy csatorna kialakításába. Persze ez nem egyszerű feladat – egy igazán jó tartalomhoz jó kommunikációs képesség és technikai tudás is szükséges, és bár nagyon időigényes az utómunka, megéri minél profibb, hasznos anyagot létrehoznunk.

Adrián számára is a Biznisz Boyz podcast volt a mérföldkő, ami a leginkább elindította azon az úton, ahol most jár – saját időbeosztással, szabadabb élettel. És épp ezért teli van tervekkel a jövőre nézve is.

„Úgy érzem, a helyemen vagyok!”

Az interjúból megtudhatod:

  • Hogyan lett Adrián alkalmazottból vállalkozó?
  • Milyen nehézségek, tapasztalatok vannak a háta mögött?
  • Miért fontos a coaching és a mentorálás?
  • Hogyan lehet hatékonyan napi, heti rutint kialakítani?
  • Mi köze a meditálásnak a vállalkozói léthez?
  • Miért épp a podcast?

Az interjú részei:

Linkek:

És hogy mi Adrián szerint a 3 legfontosabb üzenete a mögötte lévő időszaknak?

„Ha az alkalmazottból vállalkozóvá válást nézzük, rengeteg olyan dilemmám volt nekem is és van mindenkinek, ami egy óriási önátverés tud lenni, és valójában sok esetben nem indokoltak a félelmeink.”

„Jó módszer, hogy meglássuk, nekünk való-e a vállalkozói lét!”

„Nagyon jó tükör ahhoz, hogy igazán megismerd önmagad!”