Az Üzlet és utazás sorozat arról a szabadságról szól, amire sokan vágyunk: hogyan tudunk korlátok nélkül utazni, és közben azt csinálni, amit igazából szeretünk…Az esték során az előadók mozivásznon osztják meg élményeiket, és arra törekszünk, hogy az üzleti témák valamint az inspiráló utazós sztorik egyensúlyban legyenek. Mert az utazás inspiráló önmagában is, de gyakran felmerül a kérdés, hogy “hogyan, miből?”.

Helyszín: Lurdy Mozi

időpont: 2019.11.12. 18:00-tól

üzlet és utazás 8

Üzlet és utazás előadások

Papp Gábor (thepitch.hu) – Hogyan építs személyes márkát online eszközökkel?

2014-ben hobbiból kezdett el blogolni és mára több mint 100 ezer ember olvassa a blogját éves szinten. Magyarország vezető online marketing és SEO blogjának, a The Pitch-nek az alapítója és szerzője. Az oldallal az a célja, hogy segítsen kinevelni a jövő online marketinges és keresőoptimalizálás generációját. A saját bőrén tapasztalta meg, hogy a blogolás és az online tartalomgyártás hogyan vette át az önéletrajz szerepét. És ez mennyit segít a márkaépítésben. A márkaépítés ugyanis már nem csak a nagy cégek számára elérhető.

Takács Szabolcs (30-as Nyugdíjas) – A takarékos élet csodái

Nagyon sokan gondolják azt, hogy csak lottó ötössel, vagy egy sikercég alapításával lehet annyi pénzt összegyűjteni, amennyi elég arra, hogy soha többé ne kelljen dolgoznod. Előadásában azt mutatja meg, hogy létezik más út is…

Körmöczi-Kriván Péter (Mesetaxi) – Direkt Defekt, amikor a körülmények helyett Te állítod meg magad

Tudod milyen az, amikor a párodnak időpontot kell kérni a határidőnaplódtól, a gyerekeid pedig YouTube-csatornán követnek, hogy találkozzanak veled? Talán elfelejtetted a „STOP” feliratos útjelzőtáblát?

Ha Te is csak nyomod a gázt, akkor most állj meg, különben „valami más” megteszi helyetted

Körmöczi-Kriván Péter, üzleti mesemondó és csapatépítő. Egy srác, akinek van 35 éve, 1 szuper felesége, 3 zsivány fia és 1 piroskalapos mottója, mi szerint: „Öltönyben is lehetsz gyerek!”

Harmincz Rita (A Sárgaruhás lány) – Multiból a Távol Keletig – egy belső utazás története

Világutazó, blogger, anyuka. Rita 5 évvel ezelőtt felmondott a munkahelyén, eladta a lakását hogy megvalósítsa legmerészebb álmát: úgy utazni, hogy ne legyen semmije csak ideje. Több hónapos utazás után Indonéziában telepedett le, az év nagy részében azóta is ott él családjával. Előadásából kiderül, hogy hogyan lehet beilleszkedni egy ilyen távoli kultúrába, be lehet-e, miben változtatta meg ez a mindennapjait, mit csinált amikor elfogyott a pénze, miből él most és mi történik akkor ha mindezek mellett anyukává is válik az ember, hogyan lehet ezt összeegyeztetni. Rita az utazás mellett könyveket ír és két társával egy dokumentumfilmet is forgatott, ezekről is mesél nekünk.

 

Részletek és jegy vásárlás »

Kapcsolódó cikkek:

Digitális nomád lét titka a jó időmenedzsment

Milyen készségekre van szükséged a sikerhez?

Külföldi utazás – hogyan szervezd magadnak?