Kiszámíthatóság

Talán a legfontosabb dolog, amire most vágyunk. A pandémia nagymértékű bizonytalanságot hozott magával. A vállalatoknak szinte egyik napról a másikra kellett a terveiket felülvizsgálniuk és új stratégiát kialakítaniuk. Az előttünk álló hónapok továbbra is kiszámíthatatlanok, azonban cégvezetőként terveznünk kell.

Forrás: https://viras.hu/

Jogosan merül fel a kérdés, hogyan?

A kiszámítható jövőhöz elengedhetetlenek a megbízható partnerek. Azok, akik nemcsak ismerik a céljainkat, de támogatnak is minket abban, hogy elérjük őket. Akiknek ugyanazok az értékek fontosak, mint nekünk. Akik hozzánk hasonlóan a maximumot akarják és tudják is nyújtani. Ők azok, akiknek, kiszervezhetjük a feladatainkat, mivel olyan költséghatékony szolgáltatásokat kínálnak, melyekkel tehermentesítenek bennünket. Segítenek abban, hogy vállalkozásunk fő feladataira fókuszálhassunk azáltal, hogy az fix áron megbízható és kiszámítható megoldásokat nyújtanak. És ezzel együtt biztonságot. 

Mit jelent mindez a gyakorlatban?

Először is nekünk kell meghatároznunk azokat a feladatokat, amiket kiszerveznénk, átadnánk más vállalkozásnak. Minden feladat szóba jöhet, amit rutinszerűen végzünk és időrablónak tartunk. A kész feladatlista alapján kell azután megtalálnunk azt a megbízható vállalkozást, amelyik egy adott feladat elvégzésére specializálódva kínál szolgáltatást. Rögzített áron, járulékos költségek nélkül, melyek a kiszámítható pénzügyi tervezés fontos elemei. Nem titok, hogy a kiszervezéssel értékes időt nyerünk, amit bevételnövelésre, a stratégiai feldatatok ellátására fordíthatunk, ezzel is növelve a biztonságérzetünket.

Nem elhanyagolható érv a kiszervezés mellett az sem, hogy szakértőkre bízhatjuk a feladatainkat. Olyan szakemberekre, akik kiegyensúlyozott, állandó színvonalú munkát végeznek, ami jelentősen elősegíti, hogy tervezhetőnek érezzük a jövőt.

Ahhoz, hogy 2021 első negyedéve kiszámítható legyen, lehetőséget biztosítunk arra, hogy kipróbáld magad egy olyan együttműködésben, amely során magasan képzett szakértői támogatással, virtuálisan segítik a vállalkozásod működését, hogy arra fókuszálhass, amiben a legjobb vagy: a vállalkozásodra.

Ha december 15-ig előfizetsz a a VIRAS virtuális asszisztensi csomagjára, 30% engedményt kapsz a csomag árából.

Baksa Zsuzsa, https://viras.hu/

 

Kapcsolódó: