Nyáron heti 3x induló járat Budapestről Antalyába / TUI szállodamárkák változatos kínálata Törökországban / Kedvező árak / Különösen fontos a biztonság és a rugalmasság az utazás megtervezésénél.

“Közvetlenül az utazási korlátozások enyhítése után a foglalások száma ugrásszerűen megnőtt, és rövid időn belül sok járatunk teljesen megtelt. Az érdeklődések azt mutatják, hogy az utazási vágy egyre erősebb ” – mondja Gottfried Math, a TUI Austria & CEE ügyvezető igazgatója.

A magyarok legnépszerűbb úti céljait tekintve a Török Riviéra áll az első helyen, amelyet Ciprus, Horvátország és Kréta követ.

Közvetlen járat hetente háromszor Budapestről Antalyába

Az egyik legnépszerűbb úti cél a magyar TUI utazók körében Törökország, hiszen a nyaralók nagyra értékelik a hatalmas területen elhelyezkedő, magas színvonalú üdülőhelyeket. A beutazással kapcsolatba fontos megemlíteni, hogy a magyar állampolgárok korlátozás (negatív teszt, kötelező karantén) nélkül léphetnek be Törökországba, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, függetlenül az oltáshoz használt vakcina típusától. A török szabályozás korlátozásmentes belépést tesz lehetővé a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyekkel együtt utazó, oltással nem rendelkező 18 év alatti gyermekeknek is.

A TUI növelte közvetlen járatainak számát Budapestről, így június 6. óta az utazási iroda vendégei a Sunexpress járataival közvetlenül repülhetnek Budapestről Antalyába. Június 25-én egy második járattal bővült a kínálat, július 7-től pedig heti három közvetlen járat indul Budapestről Antalyába szerdánként, péntekenként és vasárnaponként.

Szállodák széles választéka minden célcsoport számára

A Török Riviéra új szezonjában a TUI programjaiban résztvevők közül 1000 szálloda már újra megnyitotta kapuit Antalya térségében. A TUI összesen több mint 2500 szállodát kínál Törökországban, köztük 4 Robinson Clubot, 5TUI Magic Life Clubot, 11 TUI Blue Hotelt és 2TUI Kids Clubot.

Forrás: TUI

Néhány hasznos tipp a 2021-es nyári vakációra:


Aktív nyaralóknak: TUI Magic Life Belek

Az újonnan megnyitott TUI Magic Life Belek közel 600 falusi stílusú szobával rendelkezik, amelyek egy hatalmas kertben helyezkednek el. A gyerekeknek és tiniknek szóló számos tevékenység teszi a klubot ideális nyaralási célponttá a családok számára. Nyolc medence és egy tíz csúszdával rendelkező aquapark, valamint a vízi sportok széles választéka várja a vendégeket.

Szórakozás és kaland a kicsiknek: TUI Kids Club

A TUI Kids Club családbarát szállodákat kínál gyermekfelügyelettel és teljes költségkontrollal az all inclusive ajánlatok révén: a TUI Kids Club Felicia Village közvetlen elhelyezkedésével a széles homokos/kavicsos strand mellett és a nagy medencetérrel biztosít ideális helyszínt a kikapcsolódáshoz, az aquapark pedig a kicsit szórakozását garantálja.

Modern, egyedi, kiváló minőségű: TUI Blue

A TUI Blue szállodái három kategóriába sorolhatók, és a „For All”, „For Two” és a „For Families” jelzésekkel különböző nyaralócsoportokat célozzák. A négy és fél csillagos TUI Blue Barut Andiz 16 éves kortól, személyes kiszolgálással, modern dizájnnal és a világ minden tájáról származó kulináris élvezetekkel várja vendégeit. A chill-out tetőteraszon a nyaralók frissen kevert koktéllal az előttük elterülő tengerre nyíló fantasztikus kilátást is élvezhetik.

Forrás: TUI

Nyaralás alacsony árakkal

A TUI mindig vonzó akciókat és árakat kínál a last minute nyaralóknak. Ráadásul az utazási árak az előző évhez képest csökkennek. “Az újratárgyalt alacsonyabb szállodai árakat továbbadjuk ügyfeleinknek, emellett a kerozinköltségek is alacsonyabbak. A korai foglalásoknál azonban az utazási árak emelkedését tapasztaljuk” – mondta Gottfried Math. A szakember azt is hozzátette, hogy a nyaralók sokszor különféle extraszolgáltatásokkal (magasabb szobakategóriára való váltás, plusz éjszakák, privát transzfer vagy bővebb étkezési szolgáltatás) bővítik foglalásukat. “Azt látjuk, hogy ügyfeleink kényeztetni szeretnék magukat a nyaralás alatt, sokszor extraszolgáltatásokkal”.

A biztonság és a rugalmasság különösen fontos az utazások tervezésénél

A foglalások esetében most különösen fontos a biztonság és a rugalmasság, ezért a TUI bevezette a Flex Tarif szolgáltatást, amely lehetőséget ad arra, hogy a nyaralók a repülőjegy-csomagokat az érkezés előtt 14 nappal ingyenesen átfoglalják vagy lemondják. Lemondás esetén az ügyfelek visszakapják az utazás teljes árát, beleértve a Flex Tarif költségét is. Ezt a szolgáltatást rendkívül jól fogadták az utazók: jelenleg az új foglalások több mint 80 százaléka a Flex Tarif igénybevételével történik.

A TUI az úti célokon működő partnereivel szorosan együttműködve a szállodaüzemeltetés egy 10 pontos tervvel biztosítja a felelős és biztonságos tengerparti nyaralást. A lehető legnagyobb biztonsági és higiéniai intézkedések ellenére a világ vezető turisztikai csoportjának vendégei változatos és pihentető nyaralásra számíthatnak.

A lehető legnagyobb biztonság érdekében az ingyenes Covid-Protect utasvédelem is automatikusan része minden TUI utazásnak. Ez a védelem a kockázati területre történő utazás esetén is fedezi a megfelelő ellátást, többek között virtuális orvoslátogatást, Covid-tesztet, visszautazási garanciát, valamint szállodai és kezelési költségfedezetet is tartalmaz.

Kilátások

A TUI pozitívan tekint a következő hónapokra. “A védőoltások terén elért eredmények és a fejlett tesztelési lehetőségek megteremtik a biztonságos utazás alapjait. Arra számítunk, hogy különösen a nyári hónapokban egyre erősebb lesz az utazások iránti vágy, és a nyári szabadságolások idején számos úti cél esetében gyorsan megtelnek majd a járatok” – mondja Gottfried Math.

 

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: