A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága Debreceni Repülőtéren tartott sajtótájékoztatóján az újrainduló járatok mellett a szeptemberben elstartoló 4. Wizz Air Debrecen Airport Run futóversenyről is kiderültek részletek.

A Wizz Air képviselője örömmel számolt be a debreceni bázis újraindulásról: Magyarország második legnagyobb repülőteréről júniustól már olyan kedvelt nyári úti célok is elérhetők, mint a márványkék tengeréről és vulkanikus szigetéről ismert Szantorini, a napsütötte mediterrán nyaralóközpont, Palma de Mallorca, a festői parttal rendelkező Lárnaka, és Izrael második legnagyobb városa, a Földközi-tengerre tekintő Tel-Aviv. Továbbá olyan közönségkedvenc desztinációk közül is válogathatnak az utazni vágyók, mint PárizsLondon vagy Eindhoven.

A debreceni bázis újraindulásán túl bejelentették, hogy negyedik alkalommal, 2021. szeptember 25-én is elstartol a közönségkedvenc Wizz Air Debrecen Airport Run futóverseny.

Forrás: Wizz Air

„Az esemény célja a testmozgás, az egészséges életmód népszerűsítése: az idei alkalommal öt különböző távon tehetik próbára magukat a résztvevők a Debreceni Nemzetközi Repülőtér kifutóján, ott, ahol máskor csak a repülők járnak” – mondta Vajda János, a Debreceni Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Debrecen International Airport Kft. Ügyvezetője.A versenyzők a különleges sportélményen felül 10 euró értékű Wizz Air utazási utalvánnyal és egyéb ajándékokkal is gazdagabbak lesznek. A futóversenyre az alábbi linken lehet jelentkezni.

„Nagy öröm számunkra, hogy júniustól újra felszállhatnak a Wizz Air repülőgépei Debrecenből. Továbbra is azon dolgozunk, hogy minél több járat indulhasson innen, megkönnyítve ezzel, hogy a régióból utazni vágyók könnyen és kényelmesen eljuthassanak úti céljukra. Mára már egyre több kedvelt nyaralóhely is elérhető, a korábban bejelentett visszatérő járatok után Szantorini is csatlakozott a tengerparti úti céljainkhoz. Reméljük, hogy sok utasunk jut majd el idén nyáron is álmai tengerpartjára, hogy kipihenje ezt a mindenki számára nehéz évet” – mondta Radó András, a Wizz Air szóvivője.

Radó András, a Wizz Air szóvivője. Forrás: Wizz Air

Az utasok a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasoljuk az adott ország és város hivatalos konzuli weboldalát is leellenőrizni a problémamentes utazásért. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül, ám sok helyre továbbra sem elég az oltási igazolvány a beutazáshoz. A Wizz Air továbbá javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg úti okmányukat a repülőutak előtt.

A járatokra jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon és a légitársaság mobilalkalmazásán. A WIZZ Flex szolgáltatás pedig továbbra is a nyári utazások elengedhetetlen biztosítéka lehet. A szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így nemcsak a nyári utazást lehet bebiztosítani, de a tervezés időszakában sem érheti meglepetés az utasokat.

 

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: