Hogyan? Csak lazán! Érd el az éves céljaid a Tudatos Tervezővel már 6 hónap alatt

Ki ne szeretne sikeres, hatékony és kiegyensúlyozott lenni?

Mindannyian arra vágyunk, hogy életünk a legharmonikusabb egységben történjen meg velünk, és ezért nekünk ne kelljen különösen megfeszülni.

A Tudatos Tervező egy nem mindennapi eszköz arra, hogy segítsen az elképzeléseidet a lehető legkönnyebben és leghamarabb megvalósítani. Célja, hogy a külső és belső gazdagságot egységesen teremtsd meg a valóságban, elvégre ha TE jól érzed magad mi lehet még akadály, hogy elérd a céljaidat!

Jelenleg  szembe kell néznünk egy világméretű pandémiával, de meg kell próbálni a nehézségek ellenére is a felszínen maradni, és ebből az időszakból is a legjobbat kihozni. Hiszen bármilyen volt 2020, csak rajtad múlik milyen lesz 2021! Új vállalkozást indítanál? A meglévő vállalkozásodat fejlesztenéd vagy új piacokat keresel? Készítsd fel magad lépésről-lépésre, érd el a jelenlegi céljaidat olyan hatékonyan, ahogy eddig még nem tapasztaltad!

Sosem egyszerű elkezdeni. Most megkönnyítheted magadnak az indulást azzal, hogy a Tudatos Tervezővel saját magad coach-ává válsz és tervezel, értékelsz, tulajdonképpen vezeted önmagad, fogod a saját kezed és mindezt olyan tempóban teszed, ahogy neked a leginkább megfelel.

 

Íme 5 lépés, hogy hogyan tudod elkezdeni megvalósítani a terveidet, amihez egy Magyarországon egyedülálló módszert kapsz:

 1. Megismered magad, és így tudni fogod, mire vágysz igazán
 2. Megtervezed az oda vezető utat úgy, hogy közben boldog és kiegyensúlyozott legyél
 3. Nyomon tudod követni, hol tartasz, a saját coach-od leszel
 4. Hatékonyan és gyorsan tudsz sikeret elérni kívül és belül is
 5. Ünnepeld meg és élvezd a sikeredet!

 

Sokan kipróbálták már, és számtalan sikerről számoltak be, amit elértek a Tudatos Tervező használatával. 

“A füzet zseniális! Dolgoztam már hasonlóval, kb. fél év volt mire összeállt, de a tiéd sokkal profibb. Összeszedett, professzionális, racionális, tényszerű, használható. Nagyon nagy értéket adtál!’’ (Róbert)

Gálik Klára

Mitől más, mint azok a megszokott naptárak, amiket eddig használtál?

A “tudatos’’ szót lépten nyomon halljuk számtalan témában. De valóban azok vagyunk, ha a jövőnkről van szó?

Egy biztos, így ajánlott megtervezni a jövőnket. Ahelyett, hogy csak a mának vagy a holnapnak élnénk, tudatosan előre tekintve, egy egészként, organikus folyamatként értelmezve az elkövetkező időszakot.

A Tudatos Tervező a hagyományos naptárakkal ellentétben figyelmet fordít minden gyakorlati életterületünkre, amit szeretnénk tökélyre fejleszteni, vagy megfelelő egyensúlyban tartani. Segít a kezdetektől megtanítani arra, hogyan oszd be tudatosan az időd! A napokat úgy tervezed meg, ahogy a legoptimálisabbak legyenek annak érdekében, hogy elérd a kitűzött célokat. Te leszel a saját edződ, hiszen minden hét és hónap végén fel tudod mérni, hogyan haladtál az adott héten, melyek azok az eredmények, amiket meg tudtál valósítani. Célravezetően, a megfelelő kérdések segítségével, meg tudod vizsgálni, hogy pontosan mi volt az oka a sikertelenségnek, és így ÚJ stratégiát tudsz alkotni a következő időszakra. A Tudatos Tervező abban is a segítségedre lesz, hogy a fizikai és mentális egységet hatékony módon egyensúlyba hozd, és a saját ritmusodban haladj az utadon.

A Tervező füzet elején a legfontosabb Életterületek osztályozásával és rangsorolásával kezdünk neki megtervezni a következő hónapokat. Megvizsgáljuk, mi az, amiben fejlődni szeretnénk, és erre megfelelő megoldásokat keresünk. Így a tervezővel játékosan és kreatívan haladhatunk és fedezhetjük fel akaraterőnket és rejtett képességeinket, aminek segítségével képesek leszünk mérhető eredményeket felmutatni minden hét és hónap végén. 

Magunk is meglepődünk majd, hogy amiről eddig azt hittük, képtelenek vagyunk megoldani, a Tudatos Tervező módszere abban is segíteni fog nekünk, és bebizonyítja az ellenkezőjét! Kis lépésekben, fókuszáltan és fegyelmezett hozzáállással MI is képesek vagyunk elérni a SIKEREKET, amikre eddig csak áhítoztunk! 

A célnak mérhetőnek kell lennie. Ha csak egy évben egyszer nézel rá az eredményre, elbuksz, naponta kell ránézned!

(Tony Robbins)

Forrás: Gálik Klára, https://www.tudatostervezo.hu/

6 fontos elv amit a Tudatos Tervezővel™ hangsúlyozunk:

 • Szeretettség, mert szeretni kell először önmagunkat ahhoz, hogy másokat tudjunk szeretni!
 • Egyensúly, hogy minden életterületen a harmónia uralkodjon, ne a káosz!
 • Nagyobb önismeret, hogy a maximumot hozd ki magadból!
 • Fókusz, hiszen sokszor nehéz kitartani a célok mellett.
 • Hatékonyság, hogy ne a ‘’fontos’’ hanem az esszenciális dolgokra figyelj.
 • Pontosság, mert csak úgy érsz célt, ha a terveidet precízen végrehajtod!

 

Ne halogasd a boldogságot az út végére. Élvezd az oda vezető utat!

De mik is azok az életterületek? 

Mi az első három dolog ami eszedbe jut, ha azt hallod, SIKER?

Nagy valószínűséggel e három valamelyikét említed majd: pénz, kapcsolatok,  egészség.

Sikeresnek lenni a munkákban, szeretettnek lenni kapcsolatainkban és egészségesen élni a saját testünkben, megbékélve az adottságainkkal. 

A Tudatos Tervezőben ezek az életterületek és még plusz 7 fontos életterület kerül a központi témák közé, így összesen 10 életterületet vizsgálunk folyamatosan, és tartunk ellenőrzés alatt napi szinten. 

 

Miért fontos még más életterülettel is kiegészíteni a TOP 3 témakört? 

Mivel a kapcsolataink, a munkák és az egészségünk mellett nagy figyelmet kell fordítanunk mentális és szellemi jóllétünkre is. Ha nem fordítunk elegendő időt az egészséges táplálkozásra vagy magunkra, akkor a harmónia hamar felborulhat és nem tudunk majd megfelelően funkcionálni. A Tudatos Tervező helyet ad a szakmai fejlődés mellett a spiritualitásnak és a személyes fejlődésnek is, amelyeket így folyamatosan ellenőrzés alatt tarthatunk.

 

Miért várnál tovább? Ajándékozz egy sikeres és boldog életed magadnak! 

A legjobb/nagyszerű karácsonyi ajándék, amit adhatsz, egy boldog jövő megteremtése.

November 27-ig kedvezményesen juthatsz hozzá, látogass el most: A Tudatos Tervező weboldalra! és Légy az Életed Alkotója!

Forrás: Gálik Klára, https://www.tudatostervezo.hu/

 

 

 

Kapcsolódó: