ÜZLET ÉS UTAZÁS IX. - 2020.01.14.

Az Üzlet és Utazás rendezvény sorozat azoknak szól, akik szeretnének kialakítani egy, az átlagosnál szabadabb életformát.

Szeretsz utazni és szeretnél saját üzleti projektet? Sőt, ha lehet, együtt csinálnád a kettőt? Az „Üzlet és Utazás” esteken minden alkalommal 4 inspiráló előadást hallhatsz – olyan emberektől, akik a világ távoli pontjain jártak, és az üzlet terén is letettek valami egyedit az asztalra. A rendezvénysorozat 2018 óta 2 havonta kerül megrendezésre, és résztvevőiből egyre inkább kiépül egy önálló közösség. Az est során az előadók mozivásznon osztják meg élményeiket, tudásukat a nézőkkel, az előadások közötti szünetekben pedig kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik. Helyfüggetlennek lenni nem csak álom! Tanulj mások tapasztalataiból és lesd el, ők hogyan csinálják!

HELYSZÍN

LURDY HÁZ, MOZI (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

IDŐPONT

2020.01.14. (KEDD) 18 órától

EARLY BIRD

KEDVEZMÉNYES JEGYEK 3.990 Ft-tól

4 INSPIRÁLÓ ELŐADÁS:

Pirner

PirnerAlma

Pirner Alma egzotikus tánc világbajnok, a rúdtánc magyarországi meghonosítója, az Absolutely Woman alapítója mesél arról, hogy hogyan épített fel egy több ezer fős közösséget női mentorként.

Kiss

KissÁkos

A tanulás jövője: Hogyan készíts és értékesíts videókat online?

Paradise

ParadiseProject

Ami elromolhat, az el is romlik? - Travel F*ck Ups a nagyvilágbol, és hogy hogyan profitálj belőlük. The Paradise Project: Utazás. Munka. Kapcsolatépítés.

Csapó

CsapóAndrás

Kamerával a Föld körül: András 2015-ben indult el, hogy felfedezze Ázsiát. Az élménydús utazás rádöbentette, hogy ez az élete értelme. Egyetemi tanulmányai után visszaköltözött egy évre Balira és két társával leforgattak egy négy részes dokumentumfilm sororzatot Indonézia törzseiről. Emellett fotósként bejárta Dél-Kelet-Ázsia főbb állomásait és karcolta Afrika és Dél-Amerika felszínét is. Előadásában arról fog mesélni, hogy hogyan lehet egy kölcsön kért kamerából pár év alatt filmes karriert építeni.

A KORÁBBI ÜZLET ÉS UTAZÁS RENDEZVÉNYEKEN MÁR TÖBB, MINT 1000-EN VETTEK RÉSZT:

Ismét egy remek estét sikerült összehoznotok. Külön köszönöm Zolinak az élményt, hogy személyesen találkozhattunk! 🤝 Remekül össze voltak rakva a témák, és köré az előadók. Vagy fordítva történt? 🙂 Mindenesetre zseniális lett, köszönet mind a négy előadónak is.

Beke Kitti

Programajánló következik 🙂 Ez az a rendezvény (mára már sorozat), amiről mindig úgy jövök ki, hogy úúúgy hallgattam volna még... 😍

Dualszky-Kovács Ági

FIGYELEM! Helyszíni jegy vásárlásra nincs lehetőség! A jegy vásárlás legkésőbb 2020.01.14. 12:00 - kor zárul!

A rendezvényen kép- és videófelvétel készül. A belépéssel a résztvevők ehhez kifejezett hozzájárulásukat adják. Szervező: Dallos Zoltán, az Alkalmazottból Vállalkozó c. könyv szerzője.