A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága örömmel jelenti be, hogy ősztől öt népszerű, Budapestről induló járata tér vissza a kínálatába. Az újra induló járatok között szerepel Kijev, Baku, Edinburgh, Kazán és Varsó is.

A légitársaság az elmúlt időszakban is kiemelt figyelmet fordított hálózatának folyamatos bővítésére, így a járványhelyzet ellenére is képes maradt dinamikusan fejlődni, amit az újabb visszatérő járatok is bizonyítanak. Ősztől a megszokott desztinációk mellett a különleges Kijev, az építészetéről híres Baku, a hangulatos Edinburgh, illetve a kulturálisan sokszínű Kazán és az modern és gyorsan fejlődő Varsó is várja ismét a látogatókat. A gépek októbertől hetente kétszer, illetve Varsó esetében hetente háromszor szállnak fel a magyar fővárosból.

Varsó. Forrás: Wizz Air
ÚTVONAL JÁRATSŰRŰSÉG INDULÁS DÁTUMA LEGALACSONYABB VITELDÍJ* (forint)
BUDAPEST – KIJEV ZHULYANY hétfő, péntek 2021. október 1. 8 790 Ft
BUDAPEST – BAKU hétfő, csütörtök 2021. október 4. 8 790 Ft
BUDAPEST – EDINBURGH hétfő, péntek 2021. szeptember 7. 3 190 Ft
BUDAPEST – KAZÁN csütörtök* 2021. szeptember 9. 12 390 Ft
BUDAPEST – VARSÓ CHOPIN hétfő, péntek ** 2021. szeptember 6. 3 490 Ft

*: októbertől csütörtökönként és vasárnaponként is indul járat

**: októbertől heti 3 alkalomra (hétfő, szerda, péntek) módosul a menetrend

 

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Baku. Forrás: Wizz Air

A Wizz Airnek az utasai és a személyzete egészsége továbbra is a legfontosabb, ezért – bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság továbbra is előírja az orrt és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

A járatokra jegyek a wizzair.com oldalon és a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalhatók. A WIZZ Flex szolgáltatás pedig továbbra is a nyári utazások elengedhetetlen biztosítéka lehet. A szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így nemcsak a nyári utazást lehet bebiztosítani, de a tervezés időszakában sem érheti meglepetés az utasokat.

 

Borítókép: Edinburgh / Wizz Air

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: