A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő társasága bejelenti, hogy korábban nem tapasztalt méretű nemzetközi toborzásba kezd, amelynek célja 800 új légiutaskísérő munkatárs felvétele, még ebben az évben. Magyarországon Budapesten, Debrecenben és Győrben várják a pályázók jelentkezését, a jelöltek az alábbi felületen adhatják le a jelentkezéseiket.

A Wizz Air augusztusban és szeptemberben Európa több országában is megszervezi toborzó rendezvényeit, ahol a résztvevőknek lehetőségük lesz többet megtudni a légitársaságról. A pontosan délelőtt 9:00-kor kezdődő, egész napos eseményekre egy friss önéletrajz a belépő, majd a lelkes jelentkezőkre személyes bemutatkozások, szituációs játékok, csapatfeladatok és egyéni interjúk várnak.

Garantált a versenyképes fizetés, az iparág egyik legerősebb kiképzési rendszere, valamint az előre megküldött havi beosztás, amelyet kéthetente kapnak meg a kollégák. A fedélzeti személyzet tagjai egy barátságos és sokszínű környezetben dolgozhatnak, számtalan fejlődési lehetőséggel, mint például a Wizz Air Cabin Crew to Captain program, amely egy átfogó pilótaképzéssel segíti a légiutaskísérőket, a minél sikeresebb karrierív érdekében. A kollégák további kedvezményekre jogosultak a WIZZ járatain, valamint ajándékjegyeket is kapnak a családtagjaik, illetve a barátaik számára is.

Terebessy Fanni. Forrás: Wizz Air

A Wizz Air nagyszabású toborzókampányának oka, hogy a légitársaság a következő tíz évben háromszorosára növeli flottájának méretét, így 500 Airbus repülőgépre bővíti majd kapacitását. Az új pilóta és légiutaskísérő kollégák egy garantáltan izgalmas időszakban csatlakozhatnak a Wizz Air csapatához, hiszen a légitársaság a járványhelyzet és a korlátozások ellenére is dinamikusan fejlődött; csupán az elmúlt évben 18 új bázist és több mint 300 új útvonalat jelentett be.

A WIZZ AIR ÁLTAL MEGHIRDETETT TOBORZÓNAPOK

DÁTUM HELYSZÍN
2021. szeptember 1. ETO Park Hotel Business and Stadium, 9027, Győr, Nagysándor József u. 31.
2021. szeptember 3. Hilton Garden Inn Budapest City Centre, 1065, Budapest, Lázár u. 11-13.
2021. szeptember 5. Hotel Lycium Debrecen, 4026, Debrecen Hunyadi János u. 1.

 

„Egy igazán mozgalmas, inspiráló év áll mögöttünk és nagy örömünkre szolgál, hogy új kollégákkal bővíthetjük a Wizz Air hajózó személyzetének csapatát, ezzel segítve őket megalapozni karrierjüket Európa leggyorsabban növekvő légitársaságánál. Az előttünk álló rendezvényeken alapos részletességgel ismerhetik meg az érdeklődők, hogy milyen lehetőségeket kínál légitársaságunk. A WIZZ-nél büszkék vagyunk arra, hogy mindig új és változatos szakmai lehetőségeket, versenyképes fizetést és különböző juttatási csomagokat biztosítunk kollégáinknak. Elkötelezettek vagyunk, hogy alkalmazottaink számára pontos és megvalósítható karrierutat kínáljunk, számtalan fejlődési lehetőséggel. Újra a pandémia előtti kapacitásunkkal repülünk, folyamatosan a fejlesztésekre, valamint a bővítésekre koncentrálunk, így még nagyobb erőket mozgósítunk annak érdekében, hogy a Wizz Air csapata motivált és tehetséges kollégákkal bővüljön” – mondta el Heiko Holm, a Wizz Air Chief Operations Officere.

 

Borítókép: Wizz Air

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: