A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legzöldebb légitársasága* örömmel jelenti be, hogy már foglalhatóak a 2021/22 téli menetrendjében szereplő utak**, amelyek már elérhetőek a wizzair.com weboldalon és a légitársaság applikációján. A járatokra WIZZ Discount Club tagok már február 4-től foglalhatnak, február 18-tól pedig klubtagság nélkül is elérhetők a jegyek.

A menetrend olyan népszerű úti célokat kínál, amelyek történelme lenyűgöző, látnivalói felejthetetlenek, illetve gazdag kulturális kínálatból válogathat az odalátogató. Ezek a desztinációk tökéletes helyszínül szolgálnak a hűvösebb időkben tett kiruccanásokhoz, legyen szó akár egy külföldön eltöltött iskolai szünetről vagy egy év végi tengerparti nyaralásról.

Forrás: Wizz Air

A városok között szerepel például Skócia egyik ékköve, Edinburgh is, ami történelmi nevezetességei és kivételes földrajzi adottságai mellett világhírű filmhelyszíneiről és éjszakai életéről is ismert. A téli sportok szerelmesei célba vehetik többek között Kutaszit is, ahol felejthetetlen síélményekkel gazdagodhatnak. Azoknak pedig, akik napsütésre vágynak a téli zimankó idején, Abu-Dzabi lehet az ideális úti cél, gyönyörű tengerpartja mellett számos kulturális és szórakoztató programmal is várja az odalátogatókat.

A WIZZ Flex szolgáltatás igénybevételével az utasok egy váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén kényelmesen átszervezhetik foglalásukat egy másik WIZZ-járatra. A légitársaság nemrég bejelentette COVID-19 biztosítási fedezetét is, amely ezentúl az utasbiztosítási csomag részét képezi. Ezekkel is kényelmesebbé téve az utazást ezekben a bizonytalan időkben.

* A Wizz Air szén-dioxid kibocsátása az elmúlt 12 hónapban a legalacsonyabb volt Európában (57,2 g/km/utas)

** A Wizz Air a menetrend változás jogát fenntartja.

Budapest, 2021. február 5.

 

Szeretnéd a heti legjobb cikkeket e-mailen is megkapni? Iratkozz fel!

Kapcsolódó: