A WIZZ RIDE lehetőséget teremt arra, hogy számtalan taxi- és magántranszfer lehetőség közül válogathassunk az utazásunk megtervezésekor a lakóhelyünktől egészen a végső úti célunkig

 

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legzöldebb légitársasága* elindította a WIZZ RIDE-szolgáltatást, amely a taxi- és magántranszfer-foglalást is lehetővé teszi a légitársaság mobilapplikációjában. A céges autóbérlés és -szállítás terén piacvezető CarTrawler együttműködésével készült kiegészítő szolgáltatás változatos utazási opciókat kínál fel, egyedi igényekhez igazodó megoldásaival még hatékonyabbá teszi az útvonaltervezést.

A WIZZ RIDE a CarTrawler világelső közúti utazástervező platformját használja, amellyel még zökkenőmentesebbé válik az utazás, akár igény szerinti (on-demand), akár előre foglalt utazásról van szó. A különféle lehetőségek összekapcsolásával a WIZZ RIDE egyszerűbbé teszi az utazást, hiszen teljes utunkat megtervezhetjük vele a lakóhelyünktől egészen a végső úti célunkig.

“Stresszmentes vásárlási élményt szeretnénk kínálni utasainknak, ezért folyamatosan olyan új szolgáltatások bevezetésén dolgozunk, amelyek az utazás minden fázisát könnyebbé teszik. A WIZZ RIDE kényelmes, előre lefoglalt és on-demand közúti transzfer-szolgáltatásokat kínál, ezáltal is időt és pénzt spórolva meg az utasoknak. Az új, felhasználóbarát szolgáltatásunkat a CarTrawler utazási platformmal együttműködve indítjuk el és mától elérhető a Wizz Air mobilapplikációjában is. Büszkék vagyunk rá, hogy a légitársaságok közül a világon elsőként vezetünk be ilyen innovatív szolgáltatást, amely a rendkívül alacsony viteldíjjal együtt még könnyebbé teszi az utazást” – fogalmazott George Michalopoulos, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója.

Markus Winkler / Unsplash

„Nagy örömünkre szolgál, hogy útnak indíthatjuk a WIZZ RIDE transzfertervező-szolgáltatást, amely a felhasználók számára átalakítja a foglalási élményt és forradalmasítja a légitársaságok kiegészítő szolgáltatásait” – mondta Aileen McCormack, a CarTrawler kereskedelmi igazgatója. „A Wizz Air egy olyan értékvezérelt légitársaság, amely a fogyasztói élmény fejlesztésére fókuszál. Mobilra optimalizált stratégiája tökéletesen illeszkedik az egyedülálló platformunkhoz

és egyben a bizalom jele is az utazási iparág jelenlegi kihívásokkal teli helyzetében.

A WIZZ RIDE remek hír azoknak a Wizz Air utasoknak, akik gyorsan és egyszerűen szeretnék megszervezni az utazásukat és erősíti légitársasági partnerünk márkáját. A CarTrawler egyedülálló szakértelme révén képes arra, hogy az SDK-platformhoz hasonló innovatív megoldásokkal támogassa az iparág regenerációját. Az ügyfelek igényeinek előtérbe helyezése hozzájárul az utazási szektor talpraállításához és olyan erős alapot teremt, amelyekre építve mindannyian megerősödhetünk és növekedhetünk”.

Mi az a CarTrawler?

A CarTrawler az utazási iparág vezető B2B autókölcsönzője és transzfer megoldások szolgáltatója. Egy online piactéren keresztül teremtenek lehetőségeket a partnerek, az ügyfelek és a transzfer szolgáltatók összekötésével.

A CarTrawler végponttól-végpontig technológiai platformja kibővíti a légitársaságok és utazási partnerek kínálatát, ezzel teremtve jelentős kiegészítő bevételi lehetőségeket. Világszerte kiemelkedő minőségben és mennyiségben biztosítanak autókölcsönzési, privát reptéri transzfer lehetőségeket és utazási szolgáltatásokat is.

A CarTrawler innovatív, adatközpontú megoldásokat kínál több nagyobb, világszintű utazási vállalatnak, mint az American Express, az Alaska Airlines, az easyJet, az eDreamsODIGEO, a Hotels.com, a KLM és a TravelStartand Emirates. A CarTrawler B2B vállalatként kizárólag arra fókuszál, hogy segítsék az együttműködő légitársaságaik és utazási partnereik márkáinak építését.

A CarTrawler 2004-ben alakult meg, központjuk Írországban, Dublinban, míg irodájuk New York-ban található. További információért látogasson el a www.cartrawler.com weboldalra.

Budapest, 2020. november 4.

 

Szeretnéd a heti legjobb cikkeket e-mailen is megkapni?

Iratkozz fel!

Kapcsolódó: