A Villányi hegy lábánál, a családias hangulatú borterasz berendezése toszkán hangulatot idéz. A sok fa, bontott tégla, bőr és meleg színek igazán otthonossá teszik az itt eltöltött időt. Szőlőhegyi panoráma és csodás naplemente koronázza az itt kóstolt prémium borok élményét.

Forrás: Günzer Családi Birtok

Kalandtúra az Ördögárokban 

A Günzer Pincészet egyik legizgalmasabb programja az Ördögárok túra. 

Borkóstolás mellett lehetőség nyílik közelebbről megismerni a természetet, betekinteni a szőlészet világába. A vendégek ízelítőt kaphatnak a pincészet életéből, mindezt egy élménydús kalandtúra alkalmával. 

A túra a pincészet saját terepjárójának fedélzetén kezdődik, platóján egy direkt erre a célra kialakított paddal. Magas létszám esetén utánfutóra szerelt padokkal indulnak neki a szőlőhegynek. 

A program során több dűlőt is érintenek, melyek kulcsfontosságúak Villány szempontjából (Jammertal, Csillagvölgy, Ördögárok). Testközeli élményt nyújtanak a szőlő szerelmeseinek, mely egy gyönyörű panorámával zárul. Célállomásuk nem más, mint a méltán híres Ördögárok-dűlő, ahol a borászat is rendelkezik területtel. A túrát megkoronázva koccinthatunk az Ördögárok tetején, így nyújtva felejthetetlen élményt a villányi látogatásról. A túrát borkóstolóra bejelentkező csoportok vehetik igénybe, előre egyeztetés szükséges. Ára: 2.000 Ft/fő.

A program március és október között kerül megszervezésre, az időjárás függvényében lemondhatják. 

Cím: Villány, Oportó u. 6.

 

Szeretnél megjelenni magazinunkban? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

Kapcsolódó: