Regionális ügyvezető igazgatót nevezett ki a nemzetközi utalásokra szakosodott iBanFirst. Johan Gabriels felelős a vállalat délkelet-európai terjeszkedésének megvalósításáért és a helyi irodák irányításáért egyaránt. Az Ő vezetésével működik a magyar mellett a román, bolgár és olasz képviselet is. 

2021-ben négy országban indította el szolgáltatását a vállalat és további terjeszkedést terveznek. “Fontos stratégiai döntés a számunkra, hogy új regionális vezetőt neveztünk ki, hiszen ezzel tovább erősítjük az iBanFirst jelenlétét a kelet-európai régióban” – mondta Pierre-Antoine Dusoulier, az iBanFirst alapító-vezérigazgatója. A magyar indulás után Bulgáriában, majd Romániában és legutóbb Olaszországban indította el szolgáltatását a vállalat.

Johan Gabriels. Forrás: iBanFirst

A modernkor fintech vállalatai mellett üdítő, hogy az iBanFirst nagy hangsúlyt fektet a személyes kapcsolattartásra és hosszútávú partneri kapcsolatot alakítunk ki ügyfeleinkkel. Minden országban, ahol megjelenik a vállalat helyi csapattal dolgozunk, hogy az adott nyelven és a helyi igényekre szabott pénzügyi megoldásokat nyújthassuk a vállalatoknak” – mondta Johan Gabriels, az iBanFirst regionális ügyvezető igazgatója.

Az iBanFirst az átláthatóságot tűzte ki zászlóshajójaként, elsőként indította el ‘Payment Tracker’ szolgáltatást, amellyel mind az indító, mind a fogadó fél nyomon követheti a tranzakció állapotát, ezzel valóban tervezhetővé téve a nemzetközi utalásokat.

A magyar piacért is felelős Johan Gabriels tíz éve él Közép-Európában. Karrierjét az FMCG szektorban kezdte, majd áttért a pénzügyi területre, az utóbbi években pedig fintech vállalatok vezetőjeként tevékenykedett.

 

Borítókép: Jonathan Cooper / Unsplash

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: