Pontosság, precíz munka, gördülékeny együttműködés, szakértői támogatás. Vagy: félbehagyott weboldalak, több hónapos csúszások, nem várt költségek és elérhetetlen fejlesztőcsapat. Önnek melyik ismerős?

 

Szánjon rá 5 percet, és ossza meg a webfejlesztéssel kapcsolatos tapasztalatait itt: https://www.fws.hu/webfejlesztesi-elegedettsegi-mutato

 

A kis- és középvállalkozói szektor segítségét kéri az fws online Kft., hogy a szakmai és a megrendelői oldal is átfogó képet kaphasson a hazai webfejlesztői szektor piaci megítéléséről.

Fekete Attila, az fws ügyvezetője elmondta, különböző fórumokon, kommentekben gyakran találkozni elégedetlen hangokkal be nem tartott határidők, félbehagyott munkák, elérhetetlen fejlesztői csapat vagy éppen nem várt költségek miatt.

 

Hogy ezek csak mendemondák, vagy valóban így látja a KKV szektor a webfejlesztő vállalkozásokat, nem tudjuk.

Ezért tartanak szükségesnek egy olyan országos felmérést, amely a folyamatos, újabb és újabb területeken megjelenő digitalizációban nagy szerepet játszó szektorra irányul. Rámutatott, a webfejlesztő vállalkozások szolgáltatásainak minőségi fejlődése csak úgy érhető el, ha szembesítjük a szektort a róla a megrendelői oldalon kialakult képpel.

 

Az fws néhány perc alatt kitölthető kérdőíve szeretné megmérni a megrendelők webfejlesztéssel kapcsolatos elégedettségét, amelyet számszerűsítenek is. Az így kapott webfejlesztési elégedettségi mutató alkalmas lehet arra, hogy a kutatás évről évre történő megismétlésével objektív képet kapjon arról a piac, hogy milyen irányba mozdul el az ágazat szereplőinek megítélése, illetve munkájuk minősége.

 

Ha az elmúlt években Ön is vett igénybe bármilyen webfejlesztéssel kapcsolatos szolgáltatást, készíttetett weboldalt vagy webshopot, kérjük, segítse a kutatást személyes tapasztalataival, kattintson a képre:

Webfejlesztési Elégedettségi Felmérés

 

A felmérés névtelen, semmilyen módon nem történik személyes adat gyűjtés. A felmérést az fws online Kft. végzi. Ha bármilyen kérdése, észrevétele lenne, kérjük írja meg az office@fws.hu email címre!

 

 

borítókép: Fabian Irsara // Unsplash

 

Tartalommarketing szolgáltatásaink (DLX MEDIA, Üzlet & Utazás portál):