Már szinte el sem tudjuk képzelni máshogy.

 

A LED falak jóval többre hivatottak, mint elsőre gondolnánk: olyan eszközök, amik nem csak elősegítik a gyors és hatékony információáramlást, de bizonyos élmények hatását is képesek fokozni. És mivel a LED fal gyártás kifejezetten a rugalmas és könnyen kezelhető 

termékek előállítását biztosítja, nem meglepő, hogy ma már sok olyan terület van, amit nehéz elképzelni e technológia nélkül.

 

Sport!

 

Az LED falak az élő sportesemények egész működésére komoly hatást gyakorolnak. A nagy felbontású és jó képminőségű falaknak köszönhetően a szurkolók, akik a helyszínen vannak, a játék minden részletét láthatják. Eközben nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a szponzorok a játékok közepette is felületet kapnak a reklámoknak, amikkel a szüneteket kitöltik. Emellett persze statisztikák és egyéb a sporttal vagy magával az eseménnyel kapcsolatos információk megjelenítésére is szolgál a ledfal.

 

Reklám és promóció

 

A bevásárlóközpontokban lévő LED falak egyszerre több szerepet is betöltenek. Alkalmazzák őket a külső homlokzaton, hogy a márkát vagy az üzletet hirdessék, de az üzlettérben is találkozunk velük, ahol dekorációs vagy hangulatelemként is működhetnek, nem beszélve az aktuális akciók, promóciók, kollekciók bemutatásáról. 

 

Közlekedési csomópontok 

 

Az utasok informálása a kisebb és nagyobb közlekedési csomópontokon kiemelt jelentőségű. Minél gyorsabb és hatékonyabb tájékoztatásra van szükség, a járatinformációk, az utasforgalmi adatok és a biztonsági utasítások megjelenítése a legfontosabbak közé tartoznak.

 

Kulturális rendezvények

 

Legyen szó fesztiválokról, színházi, múzeumi rendezvényekről, de akár konferenciákról is, a ledfalak kifejezetten hasznos kiegészítőnek számítanak. A workshopokon a prezentációk bemutatására is éppolyan kiválóan használhatóak, mint például a színpadkép vizuális kiegészítőelemiként.