Az irodai élet egysíkú, unalmas, jól ismert, szokványos és szürke. Vagy mégsem? Elképzelhető, hogy a sokszínűség még a bútorokban is megjelenhet? Előfordulhat, hogy mindez csupán választás kérdése? Igen!

Komfortosság az első helyen?

Igen! Az igazság az, hogy különösen munka közben a praktikusságot célszerű szem előtt tartani. Bár a www.hawaj.hu kínálatában a termékek egytől-egyig szemeket gyönyörködtetőek, mégis érdemes a funkcionalitásra külön figyelmet szentelni. Mert ha az nap, mint nap adott, mégpedig lehetőleg a leginkább kiteljesítő módon, akkor az elégedettség garantálható. Ez pedig olyan alap, ami a monotonitással terhelt hétköznapokban rendíthetetlen támaszként szolgálhat.

A komfortosság nem csupán kényelmet jelent, hanem természetesen praktikus és esztétikus jegyeket is, vegyesen. Az irodai fotelek kitűnő példák minderre. Csak rájuk kell nézni: csábítanak a lehuppanásra, egy kis pihenésre, némi relaxálásra. Általuk a tárgyalások légköre sokkalta könnyedebbé, lazábbá válhat. Mert igenis nagy jelentőséggel bírnak a körülmények. Ha mindenki kényelemben érezheti magát, akkor egyúttal a biztonság, sőt a bizalom légköre is létrejöhet. Ami pedig a sikeres üzleti megbeszélés zálogává is alakulhat.

Mire ildomos ülni nap-nap után?

forgószékek stabil támaszt jelenthetnek a munkával terhelt mindennapokban. Mivel többféleképpen állíthatóak, paraméterezhetőek, ezért konkrétan a fizikai jellemvonásaik testre szabhatóak. Így a funkcionalitásukon túl a bennük megtestesülő kényelem sem lehet kérdéses. Ami aranyat ér, különösen a hosszúra nyúló, fárasztó munkanapokon.

Mi van akkor, ha hosszúra nyúlnak a megbeszélések?

Akkor bizony a kényelmes konferencia székek előnyeit nem célszerű kihasználatlanul hagyni. Ezek azok az ülőalkalmatosságok, amik arra hívattak, hogy érzet terén legalább lerövidítsék a maratoni konferenciákat, megbeszéléseket, tárgyalásokat. Amikből nincsen hiány, és amik a legtöbbször csak úgy nem zárhatóak le. Tehát jól jön közben a testet kényeztető, olykor az idő haladását felgyorsító kényelem.