A legelfoglaltabb cégvezetőnek is ki kell eresztenie a gőzt néha. A legjobb alkalom erre a nyár, amikor egy hosszabb utazásra, tartalmas kikapcsolódásra vagy nyugodt elvonulásra indul mindenki, aki egész évben keményen dolgozott. Az üzleti élet azonban nem áll meg, tudatos szervezésre van szükség ahhoz, hogy hazatérve ne egy céges csatatér közepén találjuk magunkat. 

 

Akár kisvállalkozást vezetsz, akár nagyobb céget igazgatsz, tudod, hogy az ügymeneteket napra készen követned kell, különben könnyen elúszol a teendőkkel. A legtöbb vállalkozás vezető számára gondot jelent, hogy átadja a gyeplőt valaki másnak és legalább néhány napra, vagy akár egy-két hétre és kiszabaduljon a mókuskerékből. A feladatok kiszervezése, a menedzsment megosztása nem egyszerű feladat. Mégsem lehetetlen küldetés, hála a folyamatosan fejlődő online lehetőségeknek. 

 

A világ bármely pontjáról elérheted a céges infókat

 

Az egyéni vállalkozásokra is igaz, hogy ha nagyobb profit a cél, nem lehet mindent egy kézben tartani, jól jön a segítség. Társas vállalkozások esetén is kell egy csapat, amely tagjai összehangoltan viszik a napi ügyeket, szakmailag és mentálisan is képesek támogatni egymást, illetve belelátnak egymás feladataiba. Utóbbinak főként akkor van jelentősége, ha valaki kiesik a hétköznapi események sodrásából, ezúttal végre nem a covid miatt, hanem azért, mert nyaralni ment.

 

Sokan a pihenés alatt is szeretik szemmel tartani a vállalkozásuk ügyeit. Megnyugtatja őket a tudat, hogy amíg a fehérhomokos tengerparton, koktélt szürcsölgetve vakációznak, otthon minden a legnagyobb rendben van. Ehhez azonban szükség van néhány megbízható applikációra, ami nem hagy cserben.

 

Ha szeretnéd egy felületen, egy kattintással megnézni a céges bankszámla egyenleget, a beérkezett számlákat és a kiegyenlített tételeket, a Billingo már erre is lehetőséget biztosít. Nagyszerűen kialakított, könnyen értelmezhető vezérlőpultot használnak az egyik legismertebb online számlázó ügyfelei, melyen keresztül minden céges ügyet szemmel tarthatnak, frissen és gyorsan. Ezt kihasználva akár percek alatt átláthatod a vállalkozásod legfontosabb eseményeit.

 

A felülethez több felhasználó is regisztrálható, a bankszinkron szinte minden hazai pénzintézettel összekapcsolható. A vállalkozások vezetői jól tudják, hogy amíg nyaralnak, a versenytársak nem pihennek, ezért nem árt szemmel tartani őket. Korábban ehhez számos weboldalt, fizetős alkalmazást, személyes ismeretséget kellett felhasználni. A Billingo Céginfo egy nagyszerű eszköz arra is, hogy azonnal értesítést kapj, ha a partnereid egyikénél vagy egy beszállítódnál negatív irányba indulnak el a folyamatok. Ezzel jelentősen csökkentheted a rád háruló kockázatot.

 

Szerezz pénzt a nyaralás alatt is

 

Magánszemélyek, vállalkozások és cégek számára is rendelkezésre állnak források, csak meg kell találni ezeket. A fentebb említett lehetőségek mellett a billingósok már pályázatfigyelőt is használnak. A Magyarországon meghirdetett pályázatok között böngészve biztosan találsz olyat, ami a céged számára előnyös. A felületen azt is beállíthatod, hogy milyen összegre pályáznál, mely régióban és milyen fejlesztésen töröd a fejed. Ha megjelenik egy számodra releváns pályázat, azonnal értesítést kapsz róla. Csatlakozz Te is, számlázz a Billingóval.