A Vörös-tenger partvidékén fekvő Dzsidda, valamint Szaúd-Arábia több százéves múltú fővárosa, Rijád 2023 januárjától, a Perzsa-öbölnél található Dammám pedig 2023 áprilisától lesz elérhető a WIZZ utasai számára, így még könnyebben megközelíthetővé válnak ezek az egzotikus úticélok.

A jegyekről további információk a Wizz Air hivatalos weboldalán, illetve mobilalkalmazásában találhatók.

Útvonal Járatsűrűség Indulás dátuma Viteldíj (forint)
Budapest – Rijád (Riyadh) hétfő, péntek 2023. január 9. 22 250 forinttól
Budapest – Dzsidda (Jeddah) kedd, szombat 2023. január 10. 22 250 forinttól
Budapest – Dammám csütörtök, vasárnap 2023. április 20. 22 250 forinttól

A COVID-19 korlátozások enyhítése és a PCR-tesztre vonatkozó követelmények eltörlése a beoltott utazók számára ismét egyszerűbbé tette a légi közlekedést, ami több spontán utazási lehetőséget tesz lehetővé.

 

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Azáltal, hogy a foglaláskor az utasok igénybe vehetik a WIZZ Flex szolgáltatást, a Wizz Air utasainak lehetőségük van arra, hogy váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén  átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Ez a lehetőség kényelmesebbé és nyugodtabbá teszi az utazások lefoglalását a jelenlegi bizonytalan körülmények között is.