Napjainkban a videó készítés egy megkerülhetetlen folyamat, hiszen a multimédiás tartalmak jelenleg a legnépszerűbb kontentek a közösségi média felületein – a szöveges tartalmakkal szemben. Népszerűségük sokoldalú voltukban rejlik, hiszen még a bonyolult és komplex témaköröket is képesek mindenki számára érthetően átadni. 

A médiafogyasztási szokások pillanatról-pillanatra változnak modern és felgyorsul világunkban. Amennyiben a vállalkozásod nem képes lépést tartani ezzel a fejlődési hullámmal és nincs tisztában az aktuális trendekkel, akkor pillanatok alatt le fog morzsolódni az aktuális piaci helyzetéről. Vágj bele te is a videó készítés folyamatába és tudj meg többet a sikeres felvételek titkáról!

 

Miért dönts a videó készítés mellett?

 

A videó egy olyan eszköz, amely egyszerre képes a fogyasztó több érzékszervére is hatni. Ennek köszönhetően egy kerek egész képet kapnak cégedről, az általad kínált termékekről vagy szolgáltatásokról, valamint nézeteidről egyaránt. A videók mindkét félnek előnyösek, hiszen mindazonáltal, hogy egy olyan eszközt adnak a cégvezetők kezébe, aminek a segítségével sokkal hatékonyabban átadhatják az információt, a fogyasztó is egyszerűen és gyorsan megoldást találhat problémáira. 

 

A videó előnyös tulajdonságai

 

Amennyiben a néző egy arccal tudja társítani az általad közvetített értékeket, sokkal emberibbé és ezáltal sokkal szimpatikusabbá válik számára a céged. Videó tekintetében választhatod a termék-, vagy cégbemutatót, az animációs videót, az image filmet, a szakértői interjút, a videó podcastot vagy egyes közösségi média felületekre illő anyagokat egyaránt – YouTube videó vagy TikTok felvétel formájában. 

 

A videók felhasználási területe ugyan függ azok típusától, különböző felületeken oszthatod meg azokat. Legyen szó a weboldaladról, a social média felületeidről vagy e-mail marketingről, amennyiben jól csinálod, akkor sikeresen elérheted célcsoportodat és megnövelheted fogyasztásukat egyaránt.

A magas minőség mindenek felett!

 

A videózást érdemes szakemberekre bíznod, hiszen nem egy egyszerű feladatról van szó. A tartalmon túl a legfontosabb a minőség. Ugyan ma már szinte mindenki rendelkezik okostelefonnal, amely szintén képes jobb minőségű képek elkészítésére, azonban, ha szeretnéd komolyan venni a vevőszerzést, akkor nem szabad ezen spórolnod. Dolgozz profikkal és hagyd, hogy segítsenek céljaid elérésében! A legideálisabb, ha a képi anyagok egy megfelelő háttérrel rendelkező és optimális világítással felszerelt fotóstúdióban készülnek. 

 

Bérelj fotóstúdiót a minőségi anyag elkészítéséhez!

 

Ma már számos lehetőséged van a minőségi anyag elkészítésére, vannak olyan cégek, amelyek professzionális körülményeket képesek biztosítani, felszerelt fotóstúdiójukkal. Amennyiben a fotóstúdió bérlése mellett döntesz, akkor megkímélheted magadat a nagyobb beruházástól, így összességében időt, pénzt és energiát is spórolhatsz egyszerre.

 

Bízd a szakma kiemelkedő alakjaira a videókészítést és hagyd, hogy elvégezzék helyetted a munka nehezét. Mindezek után neked már csak az eredményeket kell élvezned! Fordulj bátran a DLX Media csapatához és kérd ajánlatukat elképzeléseidhez mérten!