A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága szeptember 5-én, az Albánia-Magyarország futball-világbajnokság selejtezőre különjáratot indít, hogy a magyar drukkereknek lehetősége legyen Tiranában buzdítani a magyar nemzeti tizenegyet.

A magyar labdarúgó-válogatott az Eb-n nyújtott hősies teljesítménye után újabb megmérettetés előtt áll: a csapat szeptember 2-án Angliát fogadja, majd szeptember 5-én idegenben, Albánia ellen lép pályára a vb-selejtezősorozat következő fordulójában. A magyar szurkolók akár a helyszínen, Tiranában is végigkísérhetik az összecsapást, hiszen a Wizz Air különjárata szeptember 5-én 13:05-kor száll fel, és még aznap este, a meccs után indul is vissza a magyar fővárosba. A beutazáshoz az országok által kötött közös megegyezésnek köszönhetően a hivatalos magyar védettségi igazolvány is elegendő.

Forrás: Wizz Air

A szurkolói különjárat menetrendje:

ÚTVONAL INDULÁS DÁTUMA INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS VITELDÍJ* (forint)
BUDAPEST – TIRANA 2021. szeptember 5. 13:05 – 14:30 17 690 Ft
TIRANA – BUDAPEST 2021. szeptember 5. 23:30 – 00:55 17 690 Ft

 

A Wizz Air továbbra is javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

A Wizz Airnek az utasai és a személyzete egészsége továbbra is a legfontosabb, ezért – bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság továbbra is előírja az orrt és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

A járatokra jegyek a wizzair.com oldalon és a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalhatók. A WIZZ Flex szolgáltatás pedig az utazások elengedhetetlen biztosítéka lehet. A szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így nemcsak az utazást lehet bebiztosítani, de a tervezés időszakában sem érheti meglepetés az utasokat.

 

Borítókép: Wizz Air

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: