A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága örömmel jelenti be, hogy július 16-tól járatot indít Kosz szigetére Budapestről. A bővítésnek köszönhetően a magyar utasok mostantól már 10 görög úti cél közül választhatnak a Wizz Air kínálatából.

Haniá után Kosz szigetével gyarapodik a görög célállomások kínálata, így a közkedvelt Athén vagy Szantoríni mellett egy újabb rejtett mediterrán kincs is felkerül a Wizz Air térképére. Kosz szigetén Hippokratész fája, Aphrodité temploma és a helyiek kedvenc tavernái számtalan élménnyel várják a látogatókat, akik akár rövidebb, akár hosszabb nyaralás helyszínéül is választhatják a barátságos hellén szigetet. Hosszabb utazás tervezése esetén az alvó vulkánok felfedezése mellett a Wizz Air másik görög úti céljára, az elérhető távolságon belül található Rodoszra is érdemes ellátogatni.

Az új járatra a jegyértékesítés ma veszi kezdetét, az első repülőgép pedig július 16-án száll fel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. A jegyekről további információk a Wizz Air hivatalos weboldalán, illetve mobilalkalmazásában találhatók.

A Wizz Air a járvány okozta nehéz helyzet ellenére is folyamatosan törekszik nemzetközi hálózatának és flottájának bővítésére. A nyári vakációk idején egyre több visszatérő és újonnan bejelentett útvonal várja már az utazókat, így személyre szabottan mindenki megtalálhatja a legjobb lehetőséget a légitársaság kínálatából.

A Wizz Air a még higiénikusabb légi közlekedés korszakának beköszöntével fokozott egészségügyi óvintézkedésekkel is védi utasait és személyzetét, amelyre a jövőben is nagyobb hangsúlyt fektet. A légitársaság a kötelező biztonsági intézkedések és a fedélzeti protokoll mellett a repülés ideje alatt hatékony szellőztetési rendszerrel biztosítja a levegő megfelelő minőségét az egészségügyi kockázatok jelentős csökkentése érdekében. A további intézkedésekről részletek a wizzair.com oldalon találhatók.

ÚTVONAL JÁRATSŰRŰSÉG INDULÁS DÁTUMA VITELDÍJ*
BUDAPEST – KOSZ hétfő, péntek 2021. július 16. 8990 forinttól

 

*Az ár egy útra vonatkozik, és tartalmazza az adminisztrációs díjat, továbbá egy ingyenes kézipoggyászt maximum 40x30x20cm-es méretig.  Fedélzeti poggyász és minden egyes feladott poggyász esetében külön díjszabás érvényes. Az ár csak azokra a foglalásokra érvényes, amelyeket a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban végeznek.

 

 

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: