Hamarosan benyújthatják a támogatási folyamatot lezáró beszámolójukat azok a pályázatnyertesek, akik befejezték magán- vagy egyéb  szálláshelyük fejlesztését. Az elektronikus beszámoló benyújtásához minden fontos tudnivaló már olvasható a Kisfaludy Program honlapján.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) csütörtöki közleményében felidézte: a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukcióban az MTÜ a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. közreműködésével tavaly júniusban írt ki pályázatot a magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztésére. Ez az elmúlt évek legnagyobb volumenű szálláshelyfejlesztése volt.
A pályázatból 14 ezer szolgáltató 42 milliárd forint támogatást kapott, főszezonra már sok ezer szoba megújulva várja a vendégeket vidéken. Annak érdekében, hogy a pályázatnyertesek be tudják fejezni a vállalt fejlesztéseket, a megvalósításra rendelkezésre álló idő 2021. szeptember 30-ig meghosszabbodott. A pályázat megvalósítását követően minden kedvezményezettnek záró beszámolót kell benyújtania – írták.
A záró beszámolót a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. elektronikus felületén kell benyújtani. Aki elkészült a vállalt fejlesztéssel, az a határidő-hosszabbítástól függetlenül 2021. április 21-től megkezdheti a záró beszámoló benyújtását. A benyújtásához szükséges információk, dokumentumok és nyilatkozatok a Kisfaludy Program honlapján már olvashatóak.

MTI

 

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: