A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársasága* tovább növeli kapacitását Magyarországon. Légiutas-kísérő és pilóta pozíciókra keresik az új munkatársakat a budapesti és debreceni bázisokra. A lelkes jelentkezőknek február, március és április folyamán hét alkalommal is lehetősége nyílik Budapesten, hogy személyesen jelentkezzenek Európa egyik legbiztonságosabb légitársaságához**.

A Wizz Air toborzási kampánya során több hónapon keresztül várja a jelentkezőket a toborzó eseményein, ahol a leendő légiutas-kísérők többet megtudhatnak majd Európa leggyorsabban növekvő légitársaságáról. Az izgalmas karrierút előtt állók már a helyszínen jelentkezhetnek a WIZZ nyitott pozícióira, a jelentkezők pedig többkörös, angol nyelvű kiválasztási folyamaton vehetnek részt. Délelőtt 9 órai érkezéssel várják az érdeklődőket, majd a személyes bemutatkozást és beszélgetést követően szituációs szerepjátékokkal, csapatgyakorlatokkal és egyéni interjúkkal tehetik próbára magukat a jelenlévők. A toborzási napok helyszíneiként Budapesten a Courtyard by Marriott Budapest City Center, a Hilton Garden Inn, illetve Mercure Korona Hotel szolgálnak majd.

Forrás: Wizz Air

A Wizz Air egyaránt szívesen fogadja a tapasztalt légiutas kísérők és a pályakezdők jelentkezését is. A légiutas kísérő csapat új tagjai versenyképes fizetésre számíthatnak Európa egyik leggyorsabban növekvő és legzöldebb légitársaságánál. A csomag része továbbá az iparágban is híresen magas színvonalú képzés, a képzési időszak alatti fizetés, az ingyenes egyenruha, a kiszámítható havi beosztás, a korlátlan számú kedvezményes, illetve ingyenes munkavállalói jegyek, valamint a fantasztikus repülőjegy kedvezmények a barátok és családtagok számára. További információk az alábbi linken találhatóak.

A támogató, multikulturális csapatban további fejlődési lehetőség is vár a légiutas-kísérőkre, többek közt a Cabin Crew to Captain program keretein belül is, amely során kedvező feltételekkel képezhetik át magukat pilótává.

A Wizz Air a pilóták jelentkezését is várja, akik a légitársaság folyamatosan bővülő, fiatal, modern és fenntartható Airbus A320-as és A321-es repülőgépekből álló flottáját repülhetik majd. A légitársaság saját pilóta képzési programjának (Wizz Air Pilot Academy) köszönhetően, a tapasztalattal nem rendelkezők érdeklődésére is számít a légitársaság. Az érdeklődők online jelentkezhetnek az alábbi linken.

Forrás: Wizz Air

 

WIZZ AIR TOBORZÁSI NAPOK

DÁTUM HELYSZÍN
2022. február 18. Hilton Garden Inn Budapest City Centre, Budapest, Lázár u. 11-13., 1065, Bp.
2022. február 24. Courtyard by Marriott Budapest City Center, József krt. 5., 1088, Bp.
2022. március 4. Hilton Garden Inn Budapest City Centre, Budapest, Lázár u. 11-13., 1065, Bp.
2022. március 12.  Hilton Garden Inn Budapest City Centre, Budapest, Lázár u. 11-13., 1065, Bp.
2022. március 18. Courtyard by Marriott Budapest City Center, József krt. 5., 1088, Bp.
2022. március 24. Hilton Garden Inn Budapest City Centre, Budapest, Lázár u. 11-13., 1065, Bp.

 

* A Wizz Air a közelmúltban a Sustainalytics értékelése alapján Európa legfenntarthatóbb légitársaságának minősült.

** Az Airline Ratings 2022-ben a 10 legbiztonságosabb diszkont légitársaság közé sorolta a Wizz Airt.

 

Borítókép: Wizz Air

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: