A vállalkozók pörögnek egész évben, szinte ki sem látszanak a munkából. Viszont mindenkinél elkövetkezik az az időszaki, amikor már érzi, hogy tényleg pihenésre lenne szüksége ahhoz, hogy ezt az őrült tempót folytatni tudja. Annak jártunk utána, hogy Békésszentandráson és környékén hol lehet tényleg leengedni és kiszabadulni egy kicsit a mókuskerékből. Hol keressünk szállást?

Hol keressünk szállásokat?

Szállást ma már online is nagyon könnyen foglalhatunk, hiszen számtalan olyan oldal létezik, ahol egymást érik az ajánlatok. Ezeken az oldalakon a szűrőket használva, saját igényeinkre szabhatjuk a találatokat. Érdemes azonban olyan oldalakon keresgélni, ahol az árak összehasonlítása is könnyedén megoldható. A SzállásKérés weboldalán ráadásul egy helyen össze lehet hasonlítani a legkecsegtetőbb békésszentandrási szállásokat. Az árak összehasonlítsa után törekedjünk arra, hogy minél jobban priorizáljunk.

Milyen kritériumoknak feleljen meg a szállás?

A kritériumokat úgy érdemes felállítani ahogy nekünk a legmegfelelőbb. Tehát, ha egy csöndes és eldugott szállásra vágyunk, ahol senki sem fog bennünket zavarni, akkor ne a város közepén csapjunk le egy jó ajánlatra. Amennyiben egy kicsit pörgősebb pihenésre vágyunk, akkor a belvároshoz közel nézelődjünk. Ezen felül nézzük meg a szállásadó értékeléseit is, hiszen ezek a tények sok mindent elmondanak. Lehetséges, hogy pont az érintett oldalon nem találunk ilyen értékeléseket, de a Google még ekkor is segítségünkre lehet.

Milyen szállásokat találhatunk Békésszentandráson?

Apartmanok, vendégházak, panziók és magánszálláshelyek közül is válogathatunk. Általánosságban elmondható, hogy a kiváló értékeléssel ellátott vendéglátók közül érdemes választani, így most mi is ezek közül hoztunk pár példát.

Amennyiben nem ragaszkodunk annyira a pontos helyszínhez, akkor Szarvason a Lux panzió tökéletes választás lehet. A Mitrovszky-kastélytól mintegy 300 méterre elhelyezkedő szálláshely elegáns és ízléses berendezéssel fogadja a vendégeket. A panzióban 2 lakosztály is megtalálható, így, ha magas fokú kényelemre vágyunk, akkor ezek közül válasszunk.

A vendégházakat azoknak ajánljuk, akik tényleg egyedül szeretnének elvonulni a tömeg elől. A Kis Veréb vendégházban egy apartmant alakítottak ki, ahol 2 felnőtt és 2 gyermek is elfér. A kertben egy medence is megtalálható, így nyáron kihasználhatjuk ezt a lehetőséget is. A házigazdák szívesen biztosítanak kerékpárt a túrákhoz, így már most érdemes lefoglalni ezt a kellemes és családias szállást.

A közvetlen vízparti szállások közül a Sakura Vendégházat érdemes megemlíteni. A házban összesen 5 fő elhelyezésére nyílik lehetőség. A kertben kerti pavilont találhatunk székekkel, így a pihenésünk is adott. További előnye a háznak, hogy 2 autó részére is fedett parkolóhelyet tudnak biztosítani.

Látható, hogy több lehetőség is nyitva áll előttünk, ezért még a szállás lefoglalása előtt alaposan nézzünk szét a kínálatban és csak alapos mérlegelés után foglaljuk le szállásunkat.