A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága örömmel jelenti be, hogy vezérigazgatója, Váradi József 2021. szeptember 27-én Low-Cost Leadership díjat nyert a Flight Global éves Airline Strategy Awards díjátadóján. A díjjal elsősorban Váradi világjárvány alatt tanúsított dinamikus vezetői attitűdjét és világos jövőképét ismerték el.

A díjakkal idén a magas színvonalú cégvezetést jutalmazták, különös tekintettel a COVID-19 világjárvány idején nyújtott kiemelkedő teljesítményre. A Flight Global az iparág eddigi legmélyebb és legelhúzódóbb válsága során tanúsított rugalmasságot és agilitást is elismerte.

A Wizz Air befektetési mérlegfőösszege, agilis működési modellje, valamint a diverzifikációra helyezett fókusz lehetővé tette, hogy a világjárvány strukturális nyertesévé váljon. A légitársaság a tavaly március óta tartó időszakban több mint 300 útvonallal, 17 bázissal és 33 új repülőgéppel bővült. A gyors talpra állás és az ambiciózus növekedés biztosítása érdekében a WIZZ nagyszabású toborzásba kezdett: tervei között szerepel 2021 decemberéig 800 új fedélzeti személyzet, valamint 300 új pilóta felvétele.

„Megtiszteltetés, hogy az Airline Strategy Awards nekem ítélte a Low-Cost Leadership kategória díját, különösen egy ilyen, kihívásokkal teli 18 hónap után. A Wizz Air csapat elkötelezettségének és kemény munkájának köszönhető, hogy sikeresen tudtunk élni a lehetőségekkel, miközben példamutató lendületet és rugalmasságot tanúsítottunk a bizonytalanság idején. A jövőben tovább erősítjük a válság hosszú távú nyerteseként elfoglalt pozíciónkat, miközben elkötelezettek maradunk amellett, hogy a lehető legalacsonyabb árakon kínáljunk minél több úti célt” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

 

Borítókép: Váradi József / Wizz Air

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: