A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága örömmel jelenti be 2022-es nyári menetrendjét. Széles és folyamatosan bővülő kínálatában a mediterrán desztinációk mellett, akár a hűvösebb éghajlatú, északi úti célok közül is választhatnak a légitársaság utasai.

A Wizz Air az elmúlt időszak nehézségei ellenére is fontosnak tartja, hogy mindenki számára elérhető áron biztosítsa az utazás lehetőségét, így 2022 nyarán is igazán közkedvelt helyszínek közül választhatnak azok, akik már most elkezdik tervezni a jövő évi nyaralásukat. A mediterrán desztinációk közt – mint Portugália vagy Málta – lehetőség lesz ellátogatni a gazdag kultúrájáról és csodás tengerpartjáról híres Görögország több városába is. A Wizz Air 2022 nyarán Budapestről összesen 9 görög úti célra repíti el utasait, melyek közt Athén, Míkonosz és a lenyűgöző Szantorini mellett az újonnan bejelentett Hanía, Kréta szigetének gazdag múltú történelmi városa is szerepel.

Azok számára, akik jobban kedvelik a hűvösebb éghajlatot a nyári hónapokban is, a négy északi ékszerdoboz, a svéd Malmö, Göteborg és Stockholm, valamint az izlandi Reykjavík lehet kiváló alternatíva. A Wizz Air heti kétszer indítja járatait Budapestről Izlandra, amely főként a kirándulások kedvelőinek tökéletes úticél természeti kincseivel és gazdag élővilágával. Az utazók számára nyáron a népszerű gleccsertúrák mellett a Felföld is lenyűgöző élményt tartogat.

Svédország egyik ékkövében, Malmö városában az impozáns zöldterületeken kívül a homokos tengerparton is feltöltődhetnek az odalátogatók, akiknek utazásuk során alkalmuk nyílik a legendás svéd meghittség, azaz a „mys” megtapasztalására.

Forrás: Wizz Air

A jövő nyári járatokra a WIZZ Discount Club tagoknak már foglalhatók jegyek, míg mindenki másnak május 22-től nyílik meg a foglalási lehetőség a wizzair.com oldalon vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül.

A Wizz Air a még higiénikusabb légi közlekedés korszakának beköszöntével fokozott egészségügyi óvintézkedésekkel is védi utasait és személyzetét, amelyre a jövőben is nagyobb hangsúlyt fektet. A légitársaság a kötelező biztonsági intézkedések és a fedélzeti protokoll mellett a repülés ideje alatt hatékony szellőztetési rendszerrel biztosítja a levegő megfelelő minőségét az egészségügyi kockázatok veszélyének elhárítása érdekében. A további intézkedésekről részletek a wizzair.com oldalon találhatók.

A WIZZ Flex szolgáltatás pedig továbbra is a nyári utazások elengedhetetlen biztosítéka lehet. A szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így nemcsak a nyári utazást lehet bebiztosítani, de a tervezés időszakában sem érheti meglepetés az utasokat.

 

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: