A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága örömmel jelenti be, hogy újabb öt népszerű járat tér vissza kínálatába. Októbertől ismét elérhető a londoni Gatwick repülőtér, Odessza, illetve Moszkva is a magyar fővárosból, Debrecenből pedig a tel-avivi és moszkvai járat indul újra a légitársaság menetrendjében.

A légitársaság folyamatosan törekszik hálozatának fejlesztésére és bővítésére, ezt bizonyítják az újabb visszatérő járatok is. A Wizz Air hamarosan újabb öt városba repíti utasait: a lendületes Tel-Aviv, a fenntarthatóságáról is híres Oslo, a multikulturális London, Ukrajna mediterrán paradicsoma, Odessza, valamint a mározsonoje-ről híres Moszkva is számos meglepetést tartogat a látogatóknak. Osloba, London Gatwickre és Odesszába Budapestről, míg Tel-Avivba és Moszkvába immár Debrecenből is indulnak járatok.

ÚTVONAL JÁRATSŰRŰSÉG INDULÁS DÁTUMA LEGALACSONYABB VITELDÍJ* (forint)
DEBRECEN – TEL-AVIV szerda, vasárnap 2021. október 6. 5 290 Ft
DEBRECEN – MOSZKVA szerda, vasárnap 2021. október 31. 6 990 Ft
BUDAPEST – OSLO hétfő, szerda, csütörtök, péntek, vasárnap 2021. október 31. 8 790 Ft
BUDAPEST – LONDON GATWICK minden nap 2021. október 31. 2 499 Ft
BUDAPEST – ODESSZA szerda, vasárnap 2021. október 31. 3 490 Ft

 

Forrás: Wizz Air

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

A Wizz Airnek az utasai és a személyzete egészsége továbbra is a legfontosabb, ezért – bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

A járatokra jegyek a wizzair.com oldalon és a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalhatók. A WIZZ Flex szolgáltatás pedig továbbra is a nyári utazások elengedhetetlen biztosítéka lehet. A szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így nemcsak a nyári utazást lehet bebiztosítani, de a tervezés időszakában sem érheti meglepetés az utasokat.

 

Borítókép: Wizz Air

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: