A Board Game Cafe és a Játsz/Ma Társasjáték Kávézó, a két jól ismert budapesti társasjátékos helyszín összefogott egy különleges közös nyári játékos rendezvénysorozat létrehozására!

Szokatlan vagy talán különös is a mai megosztott világunkban ennyire együttműködni a versenytársakkal, de a két társasjátékos helyszínek nem félnek az újszerű megoldásoktól, sőt, inkább lehetőséget látnak benne.

Szeretnénk bebizonyítani, hogy egy ilyen összefogással mindenki csak nyerhet, legfőképpen a játékszerető vendégek” – véli Gallai Attila, a Board Game Café marketing vezetője.

Forrás: Board Game Café és Játsz/Ma

A szervezők azt tapasztalják, hogy a hosszú bezártság alatt hatalmasat nőtt a társasjátékos hobbival most ismerkedő játékosok száma, és a május végi újranyitást követően az azonnal visszatért törzsközönség mellett már az első napokban is sok új vendéget köszönthettek a kávézóban.

“Nem titkolt célunk, hogy őket is minél jobban bevonjuk a pezsgő társasjátékos életbe, és a már tapasztalt játékosok számára is mindig új és érdekes rendezvényeket szervezzünk” – teszi hozzá Széll Ágnes, a Board Game Café ügyvezetője.

“Szerencsére a játék kiadók, forgalmazók és kellékgyártók is az első megkeresésre mellénk álltak, támogatják a kezdeményezésünket, és segítik a rendezvény eseményeit” – mondja Nyilas Mihály, a Játsz/Ma ügyvezetője. Így az elkövetkező hetek során sok különböző témakörbe tartozó játékkal ismerkedhet meg a játszani szerető közönség, tematikus játék bemutatókon, versenyeken, kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt mindkét kávézóban. Emellett a 2018-ban a Cosmopolitan díját elnyert társasjáték vlog, a „Mit játszunk?” is meglepetéssel készül a rendezvényre.

Forrás: Board Game Café és Játsz/Ma

Játszani mi magunk is szeretünk, ezért a Dzsembori résztvevőinek kitaláltunk egy pecsételős nyereményjátékot. A rendezvény-sorozat végén komoly, több mint 200.000 Ft összdíjazású nyereménysorsolást tartunk, amelyen a hazai kiadók felajánlásával társasjáték ajándék- csomagokat nyerhetnek a látogatók. A sorsoláson való részvétel feltétele, hogy vendégeink mindkét helyszínen összesen legalább 6 látogatói pecsétet szerezzenek meg 3:3 vagy 4:2 arányban.

Ráadásul a teljes dzsembori időszakban kedvezményes áron juthatnak hűsítő finomsághoz a játékosok a kávézókban.”

–  meséli Attila és Misi lelkesen.

További információ található a https://jatszma.com és a https://boardgamecafe.hu/hu 

 

Borítókép: Christopher Paul High / Unsplash

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: