Sokan gondolnak úgy az őszre, mint az elmúlás időszakára, pedig ez az évszak is sok újdonságot tartogat magában. Ilyenkor kell egy kicsivel több figyelmet szentelnünk magunkra és környezetünk felfrissítésére, amit például új bútorokkal és kiegészítőkkel tehetünk meg.

A DODO-nál megtalálod a legszebb őszhöz illő darabokat, amelyek csodásan fognak mutatni az otthonodban és az irodádban is. Ráadásul most 10% kedvezménnyel szerezheted be a kiszemelt bútorokat és dekorációkat, ha 50.000 Ft felett vásárolsz és használod a HELLOAUTUMN kuponkódot!

Élénk színekkel a vidám hétköznapokért!

A színekről akkor sem kell megfeledkeznünk, ha éppen az őszi hónapokat éljük, sőt! Mivel ilyenkor hajlamosabbak vagyunk veszteni a lendületből a nyári pörgés után, ajánlatos még inkább felturbózni azt a közeget, ahol a mindennapjainkat töltjük. Legyen szó a lakásunkról vagy az irodánkról, egy vibráló, élettel teli szín nagyon sokat számít.

A merészebbek arcok nyugodtan bevállalhatnak egy hangsúlyos bútort, mondjuk egy narancs kanapét, ami már önmagában is elég feltűnő és látványos lesz. Vagy csak képzeld el, hogy milyen jól mutat 6-8 mustársárga étkezőszék az étkező- vagy a tárgyalóasztal körül. Ha másra nem is ruházol be, ezekkel olyan meglepően új légkört teremthetsz meg, amivel az ott töltött idő is sokkal energikusabb lesz. Arról nem is beszélve, hogy a vendégeidet is leveszed a lábukról ezekkel az újdonságokkal.

THE DUTCH sárga bársony szék. Forrás: DODO

Akik viszont kevésbé bátrak és inkább a szolidabb berendezéseket preferálják, azoknak elég a dekorációk között szétnézni. Egy kényelmes puff nemcsak ülőbútorként használható, de akár asztalkaként vagy lábtartóként is, ezért sohasem lesz felesleges darab! Oda rakod le, ahova éppen kedved van, vagy ahol éppen szükség van rá.

A DODO választékában ráadásul a trendi bársony darabok mellett – amelyek eleganciát és némi luxust árasztanak – kötött skandináv stílusú puffokat is találsz, amelyek inkább a kényelmet, a bohó stílust fokozzák és teremtik meg.

Válassz kötött, puha anyagokat!

Mivel az ősz (és a tél is) egyenlő a kuckózással, ilyenkor érdemes elővenni a pihe-puha kiegészítőket, amelyekkel feldobhatjuk a nappalit, az irodát és akár a hálószobát is. Ez lehet egy puha takaró, egy báránybőr szőrme vagy éppen néhány párna, amik kifejezetten ehhez az időszakhoz illenek.

Az utóbbi évek nagy trendje a bársony és a kordbársony, így egy ilyen anyagú sárga, narancs vagy földszínekből álló párna tökéletes választás lesz! Ezeket akár kombinálhatod is, ha minél többet szerzel be belőlük, hiszen egy semleges színű kanapénak teljesen új külsőt adnak a változatos színű és mintázatú kiegészítők.

Hangulatfényekkel a kellemes légkörért!

Ha imádod az esti fények látványát, és szeretnéd fokozni az ősz kuckós, összebújós hangulatát, akkor mindenképp be kell szerezned néhány extra fényforrást, amelyek kint és bent is ugyanolyan jól mutatnak. Nem, nem új lámpákra gondolunk, hanem gyertyákra vagy éppen 1-2 mutatós viharlámpára. Ezek ugyanis nemcsak funkcionálisan támogatják a mindennapokat, hanem látványban is különleges élményt nyújtanak.

Viharlámpa. Forrás: DODO

A DODO kínálatában számos mutatós viharlámpát találsz, amelyek kültéren és beltéren is jó szolgálatot tesznek és minőségi anyaghasználata miatt jól bírja az időjárás változékonyságai okozta strapát is.

És a mindig nyerő tömörfa bútorok!

Nemcsak ősszel ugyan, de a tömörfából készült bútorokat és kiegészítőket mindig mindenkor meleg szívvel ajánljuk. Az őszi évszakhoz még jobban illenek természetességük és színviláguk miatt, főleg ha a fentebb említett színekkel kombináljuk őket.

Az őszi akciót pedig ne feledd, most érdemes lecsapni rég áhított kedvenceidre! Vásárolj 50.000 Ft felett, használd a HELLOAUTUMN kuponkódot és máris megajándékozunk 10% kedvezménnyel!

 

Borítókép: DODO

Szeretnél megjelenni magazinunkban? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

Kapcsolódó: