Milyen érzések töltenek el, amikor repülőre ülsz? A félelem járja át minden egyes kis porcikádat vagy izgalommal és adrenalinnal töltődsz fel ilyenkor?

 

Utaztál már valaha első osztályon? Amennyiben erre a kérdésre igennel feleltél, úgy bizonyára tisztában vagy vele, hogy milyen lehengerlően megtisztelő és leírhatatlan érzés mindez. Amikor odafigyelnek rád, méghozzá kiemelten, hiszen amolyan VIP tag vagy.

Amennyiben nemmel feleltél a kérdésre, akkor sincsen okod csüggedni, ugyanis az életed során még biztosan lesz rá lehetőséged, hogy legalább egyszer kipróbáld ezt a fantasztikus élményt!

Mitől lesz különleges az első osztályon való utazás? Miért különlegesebb, mint a fapados járatok vagy éppen a turista osztály? Milyen ételeket és fogásokat szolgálnak itt fel?

Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat, tarts most velünk Te is és hagyd lenyűgözni az érzékeidet, ahogyan az ízlelőbimbóidat is!

Pár szó az első osztályról

Itt biztosan nem kell hangos szomszédoktól tartanod, és senki nem fog belelógni a személyes teredbe sem, ami egy hosszú repülés során felbecsülhetetlen értéknek számít.

A kényelmes, tágas bőrfotelek minden első osztály alapfelszereltségéhez hozzátartoznak, ahogyan a gourmet ételek vagy a széles filmválaszték a tévéképernyőn.

Étkezés a repülőn

A repülőn felszolgált fogások gyakran adnak ízelítőt különböző országok kulináris különlegességeiből, így sokan várják, hogy az evésre kerüljön a sor. Az étlap azonban általában aszerint változik, hogy milyen osztályra szól az utas jegye.

Míg az első és a business osztály jóval drágább, addig a turistajegy a takarékos megoldást jelenti. A befizetett összeg alapján nem lenne meglepő, ha az ételek minősége között is jókora lenne a különbség.

 

 

4 indok, amiért érdemes első osztályon utazni

 

1. Kevesebb stressz, több kikapcsolódás

Tekintve, hogy a legtöbb helyen a turista osztályon utazóknak plusz díjakat kell fizetniük az extra csomagokért, mindenki igyekszik annyi mindent belegyömöszölni egy kézipoggyászba, amennyit csak lehet. Ebből következik, hogy ahogy az emberek sorra szállnak be előtted, neked egyre kevesebb reményed marad, hogy legyen még hely a fej feletti csomagtartókban, és hogy ne kelljen neked az ülés alá beszenveded, amit magaddal hoztál.

Ez az a stressz, ami az első osztályon egyszerűen nincs jelen. Csak átlépkedsz az elkülönített váróteremből a terminálig, ott sorban állás nélkül beszállsz, és elfoglalod kényelmes helyedet, bőven elegendő hellyel csomagjaid számára.

 

2. Ingyenes az étel és az ital is

 

Ennyi pénzért még szép- halljuk egyből sokak válaszát és milyen igazuk is van!

A turista osztályon hozzá kell szoknod, hogy ha bármire szükséged van, akkor jobb, ha kéznél van a pénztárcád. Ezzel szemben az első osztályon minden „ingyenes”, vagyis lényegében benne van a jegy árában.

3. Barátkozhatsz és kapcsolatokat is építhetsz

 

Bizonyos utazók számára az üzleti vagy első osztály nem csak kényelmet, hanem lehetőségeket is nyújthat. Jó eséllyel más sikeres üzletemberek között utazol majd, akik között akár új partnereket is találhatsz majd magadnak, vagy céged számára.

 

 

4. Akár dolgozhatsz is utazás közben

Amennyiben munkád megköveteli, hogy véletlenszerű időközönként kelljen dolgoznod, már csak a kényelmes munkavégzési körülmények miatt is megérheti befizetni egy első osztályú útra.

Egy 10 órás utazás során rengeteg munkát el lehet intézni, ha van erre lehetőség, és ez jelentheti a különbséget egy stresszes, jetlaggel nehezített, fáradt kapkodás, és egy kényelmes, nyugodt, érkezés utáni pihenő között.

 

Ahol a páratlan és egyedi ízek dominálnak: Oryx

Célunk, hogy a kiváló minőséggel, legfinomabb ízekkel és a művészi, kézműves küllemmel tudjunk teljes körű, magas szintű gasztronómiai élményt nyújtani mindenki számára.

Számunkra a legfontosabb, hogy minden kedves vásárlónk számára tökéletes elégedettséget nyújthassunk, így garantáltan csak olyan termék kerül fogyasztóink asztalára, rendezvényekre, illetve céges megbeszélésekre, amelyet mi is szívesen fogyasztanánk, és amellyel családunkat, barátainkat is szívesen kínálnánk.

Téged mikor lephetünk meg egy finom falattal?

 

Borítókép: Pexels