A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legzöldebb légitársasága az Abu-Dzabiban érvényben lévő szigorú egészségügyi korlátozások miatt ideiglenesen módosítja az eredetileg Budapest és Abu-Dzabi között közlekedő járatainak célállomását. A Wizz Air járatai 2020 február 13-tól átmenetileg a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a Dubaji Nemzetközi Repülőtérre érkeznek majd.

A Wizz Air mindig kiemelt figyelmet fordít utasainak kényelmére és biztonságos utazására. Jelen esetben ezért döntött úgy, hogy az Egyesült Arab Emírségek lenyűgöző, napsütötte városába, Dubajba repíti az utazni vágyókat, akiknek így egyszerre nyílik alkalmuk a kozmopolita világváros látványosságainak felfedezésére és a strandolásra. Az első repülőgép február 13-án indul útnak, majd minden kedden és szombaton repülhetnek az utasok Dubajba, jegyek már 17.990 forinttól foglalhatók.

Érdemes igénybe venni a WIZZ Flex szolgáltatást, amelynek segítségével az utasok egy váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén egyszerűen, és járatmódosítási díj nélkül átfoglalhatják repülőjegyüket egy másik WIZZ-járatra, ezzel is kényelmesebbé téve az utazást ezekben a bizonytalan időkben.


Kapcsolódó: