ÜZLET ÉS UTAZÁS XI. - 2020.05.27.

Az Üzlet és Utazás rendezvénysorozat azoknak szól, akik szeretnének kialakítani egy, az átlagosnál szabadabb életformát.

Az „Üzlet és Utazás” esteken minden alkalommal 4 inspiráló előadást hallhatsz – olyan emberektől, akik a világ távoli pontjain jártak, és az üzlet terén is letettek valami egyedit az asztalra. A rendezvénysorozat 2018 óta 2 havonta kerül megrendezésre, és résztvevőiből egyre inkább kiépül egy önálló közösség. Az est során az előadók mozivásznon osztják meg élményeiket, tudásukat a nézőkkel, az előadások közötti szünetekben pedig kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik. Helyfüggetlennek lenni nem csak álom! Tanulj mások tapasztalataiból és lesd el, ők hogyan csinálják!

Fontos!

Fontos!

A jelenlegi járványügyi korlátozások miatt a következő rendezvényre vonatkozóan kizárólag elő-regisztrációra van lehetőség. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont amennyiben elindul a jegy értékesítés, úgy az előzetesen regisztráltak kedvezményes belépőjegy vásárlására lesznek jogosultak. Amennyiben a korlátozások feloldódnak és biztonságosan lehet megrendezni az eseményt, akkor indítjuk az értékesítését. Amennyiben 2020.05.15-ig nem változik a helyzet, akkor a rendezvényt egy későbbi időpontra halasztjuk, és a továbbiakról értesítést küldünk.

HELYSZÍN

LURDY HÁZ, MOZI (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

IDŐPONT

2020.05.27. (SZERDA) 18:00 - 21.30-ig

EARLY BIRD

KEDVEZMÉNYES JEGYEK 3.990 Ft-tól

4 INSPIRÁLÓ ELŐADÁS: (részletek hamarosan..)

A KORÁBBI ÜZLET ÉS UTAZÁS RENDEZVÉNYEKEN MÁR TÖBB, MINT 1000-EN VETTEK RÉSZT:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

MI AZ ESTE MENETRENDJE?

Az este során 4 db 30 perces előadást láthatnak vendégeink, egymás után - egy teremben. A második előadás után tartunk egy kapcsolatépítő szünetet.

MIÉRT "ÜZLET ÉS UTAZÁS"?

Előadóink jellemzően üzleti témákról, és utazós történetekről mesélnek. Sikeres vállalkozók, szabadúszók, digitális nomádok, világutazók. A rendezvény leginkább a TED előadásokhoz hasonlít, az este célja az inspiráció és a tudásmegosztás!

KINEK SZÓL A RENDEZVÉNY?

Azoknak, akikben felmerült, hogy valami többre vágynak a mostani életüknél. Azoknak, akik úgy érzik, nem tudnak megbarátkozni az alkalmazotti lét kereteivel, és a saját útjukat szeretnék járni. Vállalkozóknak és szabadúszóknak, akik már elindultak ezen az úton, és további inspirációt, új kapcsolatokat keresnek. Mindenkinek, akinek fontos az önfejlesztés, és aki szeretne egy estét kellemes társaságban érdekes előadásokat hallgatva eltölteni.

HOL LEHET PARKOLNI?

Az autóval érkező vendégek a Lurdy-ház mélygarázsát saját költségen használhatják. A kültéri - felszíni parkolóhoz tudunk biztosítani kihajtó jegyet, ami a regisztrációs pultnál igényelhető.

ONLINE NÉZHETŐEK AZ ELŐADÁSOK?

Alapvetően nem, de várhatóan - az előző évhez hasonlóan - az idei legjobb 10 előadás videó anyaga is megvásárolható lesz év végén.

KÉSZÜLNEK FOTÓK?

Igen, a rendezvényen kép- és videófelvétel készül. A fotók a rendezvényt követő napokban lesznek elérhetőek a Facebookon.

A LURDY-HÁZON BELÜL HOL TALÁLHATÓ?

A rendezvény a Lurdy Házon belül a MOZIBAN kerül megrendezésre (nem a rendezvényközpontban!). A regisztrációs pult a mozi büféjénél található, az első emeleten, az éttermek felől az új hídon keresztül közelíthető meg. A teremben a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

HELYSZÍNEN LEHET JEGYET VENNI?

Nem, belépőjegy vásárlásra kizárólag ONLINE, bankkártyával, elővételben van lehetőség ezen az oldalon keresztül.

Ismét egy remek estét sikerült összehoznotok. Külön köszönöm Zolinak az élményt, hogy személyesen találkozhattunk! 🤝 Remekül össze voltak rakva a témák, és köré az előadók. Vagy fordítva történt? 🙂 Mindenesetre zseniális lett, köszönet mind a négy előadónak is.

Beke Kitti

Programajánló következik 🙂 Ez az a rendezvény (mára már sorozat), amiről mindig úgy jövök ki, hogy úúúgy hallgattam volna még... 😍

Dualszky-Kovács Ági

A rendezvényen kép- és videófelvétel készül. A belépéssel a résztvevők ehhez kifejezett hozzájárulásukat adják. Szervező: Dallos Zoltán, az Alkalmazottból Vállalkozó c. könyv szerzője. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.