ÜZLET ÉS UTAZÁS XI. - 2020.09.09

Az Üzlet és Utazás rendezvénysorozat azoknak szól, akik szeretnének kialakítani egy, az átlagosnál szabadabb életformát.

Az „Üzlet és Utazás” esteken minden alkalommal 4 inspiráló előadást hallhatsz – olyan emberektől, akik a világ távoli pontjain jártak, és az üzlet terén is letettek valami egyedit az asztalra. A rendezvénysorozat 2018 óta 2 havonta kerül megrendezésre, és résztvevőiből egyre inkább kiépül egy önálló közösség. Az est során az előadók mozivásznon osztják meg élményeiket, tudásukat a nézőkkel, az előadások közötti szünetekben pedig kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik. Helyfüggetlennek lenni nem csak álom! Tanulj mások tapasztalataiból és lesd el, ők hogyan csinálják!

HELYSZÍN

LURDY HÁZ, MOZI (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

IDŐPONT

[elhalasztva]

EARLY BIRD

KEDVEZMÉNYES JEGYEK 3.990 Ft-tól

4 INSPIRÁLÓ ELŐADÁS:

Egerszegi

EgerszegiKrisztián

"Válságban születtem mint alkalmazott, válságban nevelkedtem mint vállalkozó, válságban erősödök mint cégvezető." Egerszegi Krisztiánnak, a MiniCRM Zrt. cégvezetőjének a sztorija: A 2000-es dotkomlufi és 8 nappal 9/11 előtt kezdett el dolgozni alkalmazottként, 2008. őszétől építette saját cégét 1,5 milliárdos árbevételig. A MiniCRM-nél 2020-ban sikerült hónapról hónapra növekedniük, abban segítenek a cégeknek, hogy ne csak túléljenek, hanem megerősödve jöjjenek ki ebből a válsághelyzetből.

Pistyur

PistyurVeronika

A Bridge Budapest ügyvezetője korábban a Kitchen Budapestben, a Design Terminál TechLab startup programjában, jelenleg az Oktogon Ventures kockázati tőkebefektető cég partnere. Vezetett saját produkciós irodát, tévéműsort és kommunikációs ügynökséget.

Németh

NémethAttila

19 éve szakterülete az üzleti telefonálás. Előadása arról fog szólni, hogyan kelts jó benyomást telefonon. A telefonálás ugyanis része a vállalkozásod arculatának és a személyes márkádnak is. Sok esetben a kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás is telefonon történik. Ezért sorsdöntő, hogyan kommunikálsz a hívásaid során.

Szűcs

SzűcsPéter

Mexikó, Guatemala, Belize : Hogyan lehet helikoptert stoppolni Guatemalában? Hogyan kerül egy utazó Belize City első szabadon választott női polgármesterének az otthonába? Veszélyes - e Mexikót egyedül felfedezni? Amikor Szűcs Péter, a PetersPlanet.travel bloggere januárban elindult Latin Amerikába, még jártak a gépek Budapest és Sanghaj között. Majd két hónap kint töltött idő után érkezett haza Budapestre, ahol akkor jelentették be a világjárványt. Közvetlenül a Covid időszámítás előtti utolsó hat hetes kaland túrájának három különböző országban szerzett élményeit, fotóit és megfigyeléseit osztja meg, elsőként egy előadásban először az Üzlet és Utazás közönségével.

A KORÁBBI ÜZLET ÉS UTAZÁS RENDEZVÉNYEKEN MÁR TÖBB, MINT 1000-EN VETTEK RÉSZT:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

MI AZ ESTE MENETRENDJE?

Az este során 4 db 30 perces előadást láthatnak vendégeink, egymás után - egy teremben. A második előadás után tartunk egy kapcsolatépítő szünetet.

MIÉRT "ÜZLET ÉS UTAZÁS"?

Előadóink jellemzően üzleti témákról, és utazós történetekről mesélnek. Sikeres vállalkozók, szabadúszók, digitális nomádok, világutazók. A rendezvény leginkább a TED előadásokhoz hasonlít, az este célja az inspiráció és a tudásmegosztás!

KINEK SZÓL A RENDEZVÉNY?

Azoknak, akikben felmerült, hogy valami többre vágynak a mostani életüknél. Azoknak, akik úgy érzik, nem tudnak megbarátkozni az alkalmazotti lét kereteivel, és a saját útjukat szeretnék járni. Vállalkozóknak és szabadúszóknak, akik már elindultak ezen az úton, és további inspirációt, új kapcsolatokat keresnek. Mindenkinek, akinek fontos az önfejlesztés, és aki szeretne egy estét kellemes társaságban érdekes előadásokat hallgatva eltölteni.

HOL LEHET PARKOLNI?

Az autóval érkező vendégek a Lurdy-ház mélygarázsát saját költségen használhatják. A kültéri - felszíni parkolóhoz tudunk biztosítani kihajtó jegyet, ami a regisztrációs pultnál igényelhető.

ONLINE NÉZHETŐEK AZ ELŐADÁSOK?

Alapvetően nem, de várhatóan - az előző évhez hasonlóan - az idei legjobb 10 előadás videó anyaga is megvásárolható lesz év végén.

KÉSZÜLNEK FOTÓK?

Igen, a rendezvényen kép- és videófelvétel készül. A fotók a rendezvényt követő napokban lesznek elérhetőek a Facebookon.

A LURDY-HÁZON BELÜL HOL TALÁLHATÓ?

A rendezvény a Lurdy Házon belül a MOZIBAN kerül megrendezésre (nem a rendezvényközpontban!). A regisztrációs pult a mozi büféjénél található, az első emeleten, az éttermek felől az új hídon keresztül közelíthető meg. A teremben a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

HELYSZÍNEN LEHET JEGYET VENNI?

Nem, belépőjegy vásárlásra kizárólag ONLINE, bankkártyával, elővételben van lehetőség ezen az oldalon keresztül.

Ismét egy remek estét sikerült összehoznotok. Külön köszönöm Zolinak az élményt, hogy személyesen találkozhattunk! 🤝 Remekül össze voltak rakva a témák, és köré az előadók. Vagy fordítva történt? 🙂 Mindenesetre zseniális lett, köszönet mind a négy előadónak is.

Beke Kitti

Programajánló következik 🙂 Ez az a rendezvény (mára már sorozat), amiről mindig úgy jövök ki, hogy úúúgy hallgattam volna még... 😍

Dualszky-Kovács Ági

ÜZLET ÉS UTAZÁS BELÉPŐ

A rendezvény elhalasztásra került.
  • Early Bird jegy (2020.08.31-ig) - 3.990 Ft
  • Normál jegy (2020.09.01-től) - 4.990 Ft

A rendezvényen kép- és videófelvétel készül. A belépéssel a résztvevők ehhez kifejezett hozzájárulásukat adják. Szervező: Dallos Zoltán, az Alkalmazottból Vállalkozó c. könyv szerzője. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az Üzlet & Utazás rendezvény részvételi feltételek a COVID-19-re tekintettel

A jelen COVID-19 által befolyásolt időszakban az egészségetek megőrzése érdekében az alábbi elővigyázatossági intézkedéseket hozzuk mindannyiunk érdekében, illetve kérünk meg Titeket az alábbiakra- Kérünk, hogy csak egészséges állapotban gyere el hozzánk! Kérünk, hogy amennyiben az elmúlt 14 napban jártál fertőzött, illetve Magyarország Kormánya által használt fertőzöttségi jelzőfények szerint piros megjelölésű országban, akkor elővigyázatosságból ezt a rendezvényünket ne látogasd meg! A rendezvény helyszínét biztosító Társaság által szolgáltatott megelőző intézkedéseken felül biztosít kézfertőtlenítőt, amelyet kérünk, hogy belépés elött használj. A Szervező kizárja a felelősséget a COVID-19-el kapcsolatos egészségügyi helyzettel kapcsolatban így a rendezvényünkön való részvétel saját felelősségre történik, előzetes egészségügyi tesztet nem végzünk a résztvevőkön, a lehetséges fertőzötteket a jelen szabályzatban kérjük, hogy ne vegyenek részt. Köszönjük az együttműködéseteket! Üzlet & Utazás rendezvény szervezői