Milánó, 2021. november 03.: Elképzelte valaha is, hogy zombik lepik el a repülőgépet, amelyen utazik? A Wizz Air Milánó-Catania és Catania-Milánó járatain október 31-én este megtörtént az elképzelhetetlen: zombik vonaglottak a légitársaság Halloween éjszakai járatának fedélzetén. 

„Hihetetlen élmény volt, nem számítottunk semmi ilyesmire, tényleg nagyon ijesztő volt!” „Soha nem láttam korábban ilyet, még mindig a hatása alatt vagyok!” – és ez csak néhány komment, amit az utasok a közösségi médiában megosztottak az estéről.

A Wizz Air Milánó-Catania és a Catania-Milánó járatain október 31-én este minden pontosan ugyanúgy zajlott, mint egy hagyományos vasárnap esti járaton szokott.  Aztán egyszer csak megszólalt egy kísérteties zene és izgatott moraj futott végig az utasok között, miközben a maszkot viselő “beépített” utasok felálltak, és táncolni kezdtek a repülőgép folyosóján. Mivel – szerencsére – zombikat eddig még senki sem látott repülőgép fedélzetén, az utasok azonnal felvételeket kezdtek készíteni a döbbenetes látványról. Persze a vérfagyasztó jelmezek senkit sem riasztottak el, rengetegen készítettek szelfiket is a zombikkal, akik aztán a halloweeni szokásoknak megfelelően édességeket is osztottak az utasoknak.

A Wizz Air arra kér mindenkit, aki részese volt ennek a különleges élménynek, ossza meg videóit és fotóit #wizzhalloween hashtaggel, hogy azok az utasok is részesei lehessenek az élménynek, akik nem voltak ott a helyszínen.

Aki elég bátor, ide kattintva  megnézheti a kísérteties előadást!

 

Borítókép: Wizz Air

Szeretnél megjelenni magazinunkban? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

Kapcsolódó: