A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága örömmel jelenti be, hogy több korábbi, népszerű járat is visszatér kínálatába. Júniustól az utazni vágyók Budapestről ismét repülhetnek Szardínia, Ibiza és Palma de Mallorca repülőterére. A Wizz Air még számos görögországi desztinációval is bővíti kínálatát, mint Korfu, Hanía, Iráklion, Míkonosz, Szantoríni, Kos, Rodosz és Zákinthosz. Emellett természetesen Bulgária egyik legszebb üdülővárosa, Burgasz sem maradhat ki a sorból.

A légitársaság folyamatosan törekszik hálózatának fejlesztésére és útvonalainak kiterjesztésére, ezt bizonyítja a visszatérő járatok nagy száma is. A Wizz Air utasai számára a fent említett 10 úti cél már szabadon foglalható a weboldalon, rendkívül kedvező áron. A nyári szezonban a Wizz Air a pandémiát megelőző időszakhoz hasonló forgalomra számít, ezt tükrözi az egyre bővülő tengerparti úti célok listája is.

 

ÚTVONAL

INDULÁS DÁTUMA

LEGALACSONYABB VITELDÍJ* (forint)

BUDAPEST – ALGHERO

2022. június 14.

15 910 forinttól

BUDAPEST – BURGASZ

2022. június 13.

13 390 forinttól

BUDAPEST – KORFU

2022. június 14.

24 890 forinttól

BUDAPEST – HANÍA

2022. június 16.

10 690 forinttól

BUDAPEST – IRÁKLION

2022. június 4.

17 190 forinttól

BUDAPEST – IBIZA

2022. június 18.

20 990 forinttól

BUDAPEST –MÍKONOSZ

2022. június 15.

11 490 forinttól

BUDAPEST – SZANTORÍNI

2022. június 16.

17 190 forinttól

BUDAPEST – KOS

2022. június 13.

17 190 forinttól

BUDAPEST – PALMA DE MALLORCA

2022. június 4.

15 290 forinttól

BUDAPEST – RODOSZ

2022. június 14.

24 890 forinttól

BUDAPEST – ZÁKINTHOSZ

2022. június 16.

24 890 forinttól

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt. 

A Wizz Air a kezdetektől fokozott figyelemmel követi a COVID-19 világjárványt és annak a légitársaság működésére gyakorolt hatását. Mivel egyre több ország enyhíti a COVID-19 korlátozását, a WIZZ is úgy döntött, hogy változtat az arcmaszk viselésére vonatkozó követelményeken a repülőgépek fedélzetén tartózkodó utasok és a személyzet számára. Április 1-jétől az arcmaszk viselése továbbra is kötelező lesz a Wizz Air minden olyan országba tartó és onnan induló járatán, ahol a helyi törvények ezt továbbra is előírják. Azokon a járatokon azonban, ahol mind az indulási, mind az érkezési ország nem írja elő a maszk viseletét, továbbra is az egyes utasok és a személyzet tagjainak személyes döntése marad.

A járatokra jegyek a wizzair.com oldalon és a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalhatók. A WIZZ Flex szolgáltatás pedig továbbra is az utazások elengedhetetlen biztosítéka lehet. A szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így a tervezés időszakában sem érheti meglepetés már az utasokat.