A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága bejelenti, hogy 2030-ig 4600 pilótával tervezi bővíteni munkatársai számát, és ehhez már el is indította új pilótáinak toborzását. Annak érdekében, hogy a légitársaság újra a járvány előtti kapacitásán működjön, és megvalósítsa a 2021-es évre tervezett célkitűzéseit, idén már 150 új pilótát képzett ki, és ezt a számot több, mint 300 további szakemberrel kívánja bővíteni az év végéig. Azok a lelkes érdeklődők, akik a felhők felett képzelik el karrierjüket, a képzésre a Wizz Air weboldalán tudnak jelentkezni. 

A Wizz Airhez csatlakozó pilótáknak a folyamatosan bővülő, modern és fenntartható Airbus A320, illetve A321 repülőgépből álló flottát lesz lehetőségük vezetni több mint 800 útvonalon, 191 úti cél között, 49 országban. A Wizz Air folyamatosan növeli flottáját: a következő tíz évben várhatóan 500 Airbus repülőgépesre bővül majd a légitársaság flottája, ezzel is biztosítva pilótáinak a hosszútávú karrierlehetőséget, a versenyképes fizetést, az iparág egyik legerősebb kiképzési rendszerét, a rugalmas, vagy kötött munkarendet, valamint biztos szerződési feltételeket.

Forrás: Wizz Air

A Wizz Air egyaránt várja tapasztalt kapitányok és elsőtisztek, valamint a repülési tapasztalattal nem rendelkezők jelentkezését is, hiszen köszönhetően a Wizz Air Pilot Academy Programnak, a repülőtársaság nekik is lehetőséget biztosít a kereskedelmi pilótaengedély megszerzésére. A nagy létszámú pilótatoborzás mellett a Wizz Air mind a 43 bázisa várja légiutas-kísérők jelentkezését is.

Az újonnan csatlakozó munkatársak kiemelten izgalmas időszakban érkeznek a Wizz Air csapatába: a folyamatos növekedésnek köszönhetően csak az elmúlt egy évben több mint 300 új járatot és 18 új bázist nyitott a légitársaság.

„Örömünkre szolgál, hogy több ezer új pilótával gazdagodhat csapatunk, főleg egy ilyen izgalmas, kihívásokkal teli időszakban, amikor további bővítéseket tervezünk globálisan is. A WIZZ-nél büszkék vagyunk arra, hogy mindig új, és változatos lehetőségeket biztosítunk dolgozóinknak, versenyképes fizetéssel, különböző juttatási csomagokkal, valamint rugalmas, illetve kötött munkarenddel, ügyelve a munka és magánélet közötti egyensúly megtartására. Több, személyre szabott szakmai előrelépési lehetőséggel készülünk munkatársainknak, legyen szó szenior vagy teljesen új kollégáról. A gyors tanulás és fejlődés garantált. Várjuk az ambiciózus és eltökélt jelöltek jelentkezését, a kihívások és lehetőségek mellett egy fantasztikus csapat és Európa leggyorsabban növekvő légitársasága várja őket” – mondta el Heiko Holm, a Wizz Air Chief Operations Officere.

 

Borítókép: Wizz Air

A heti legjobb cikkek minden hétfő reggel a postafiókodban:

Kapcsolódó: