Mesebeli környezetben, jacuzzival és panorámaablakokkal épül a Csele-patak és a Duna találkozásánál Mohács első luxus vendégháza. Speiser Gábor és Speiser-Schell Zsanett ötletgazdák olyan helyet álmodtak meg, ahol a párok visszatalálhatnak egymáshoz. A Csele Secret Loft a városban egyedülálló felszereltséggel rendelkezik, a hölgyek pedig egy exkluzív kimonót ölthetnek magukra ott tartózkodásuk alatt. A kivitelezés már a végéhez közeledik, március 1-től pedig mindenki előtt nyitva áll majd a különleges loft ház.

Speiser Gábornak és Speiser-Schell Zsanettnek régóta közös vágya volt, hogy a Duna mentén, a vízparthoz közel kialakítsanak egy vendégházat, ami az aktív és a passzív kikapcsolódás szerelmeseinek egyaránt kielégítheti az igényeit. Olyan csendes helyet kerestek, ahová ők is szívesen ellátogatnának, hogy dolgozzanak a kapcsolatukon. Hiszik, hogy időnként jó elbújni a feltöltődés érdekében.

Álmaik helyszínére idén tavasszal leltek rá Mohácson, egy eldugott, de az élettől mégsem teljesen elszigetelt telken, 10 kilométerre egy természetvédelmi övezettől.

A korábban itt álló, romos épületet elbontották, majd egy félgalériás loft házat húztak fel a helyére, melynek a kivitelezése azóta már az utolsó stádiumban van. A Dunától mindössze 30 méterre lévő vendégház frontrésze csak nyílászáróból áll, így bámulatos kilátás nyílik a környező zöld, fás területre.

Épül Mohács első luxus vendégháza -

Utazás Mohácson

„Mondhatni csodájára járnak a környéken, hiszen Mohácson korábban hasonló beruházás még nem valósult meg. Eleve a technológia is különleges, hiszen fémszerkezetre épül fel a loft, ami most kezd még csak elterjedni az országban. A munkálatok során próbáltunk mindent helyből beszerezni, és csak azokat az elemeket hoztuk messzebbről, melyeket nem értékesítenek és gyártanak a régióban” – magyarázta Speiser Gábor.

Csele Secreft Loft

A Csele Secreft Loft felszereltsége egyedülálló Mohácson. A házban QLED televíziót szereltek be Netflix, HBO GO és Disney+ előfizetéssel, valamint egy külön hangprojektorral az élmény fokozása érdekében. A vendégek szabadon tölthetik elektromos autójukat a nap 24 órájában, és ingyen használhatják a két vadonatúj elektromos rollert is a környék felfedezéséhez.

Speiser-Schell Zsanett elmondta, nano buborékos mikro silk technológiával ellátott jacuzzit telepítettek a vendégházban, amely ránézésre olyan, mintha az ember tejben fürödne, ráadásul a fejlesztésnek bőrfeszesítő hatása van.

Hogyan jön Mohácsra a kimonó?

Az ötletgazda házaspár a korábbi utazásai során azt tapasztalta, hogy a köntösökkel a nők rendszeresen bajlódnak a szálláshelyeken, hiszen annak vagy az anyaga nem jó, vagy hatalmas, vagy kényelmetlen. Éppen ezért inkább újragondolták ezt a kérdést és olyan exkluzív ruhadarabot készítettek, ami minden bizonnyal a hölgyek kedvére lesz majd.

A pécsi Serpente ruhamárkával kollaborációban egyedi mintát terveztek a vendégház logójának  felhasználásával ás újragondolásával, ami az elsődleges visszajelzések alapján „döbbenetesen jó” lett.

Mint Speiserék fogalmaztak, ezzel egyfajta intimitást is szerettek volna megteremteni a párok számára a kikapcsolódás idejére. Hozzátették, a kimonó 100 százalékban biológiailag lebomló anyagból készül, vagyis egy év alatt lebomlik, ha valaki elássa. Mindazonáltal remélik, hogy ezek az egyedi darabok jó ideig nem kerülnek majd föld alá.

A Mohácsi vendégház – ajándéknak is tökéletes 

Gábor és Zsanett azt mondják, a nehezén már túl vannak, hiszen egy ilyen projektnél mindig a tervezés, az engedélyeztetés és a vázszerkezet elkészítése a leghúzósabb feladat. Ezen szerencsére gond nélkül átestek és már a villamosvezetékeket is behúzták a telekre.

Január elejére a tervek szerint el is készül a loft ház, de első körben tesztüzemben működik majd, hogy véletlenül se érje a vendégeket kellemetlen meglepetés, és az esetleges hibákat javítani lehessen.

A házaspár közölte, várhatóan március elsején nyitják meg hivatalosan is a Csele Secret Loft kapuit a nagyérdemű előtt, de már akár karácsonyi ajándékként is lehet már vouchereket venni hozzájuk. Az első 15 vevő a tartózkodáson kívül ajándékba kapja majd a fentebb már említett kimonót és egy natúr bort is, hívták fel rá a figyelmet.