ALKALMAZOTTBÓL VÁLLALKOZÓ ELŐADÁS

2020.02.25. Miskolc, Grabovsky közösségi iroda

Megfordult már a fejedben, hogy ott kéne hagyni az alkalmazotti mókuskereket és a saját lábadra állni? ▪️ Vannak már vállalkozás ötleteid, de nem mered vagy nem tudod, hogyan kell megtenni az első lépést? ▪️ Vágysz egy szabadabb életre, ahol a magad ura lehetsz? ▪️ Érdekel a digitális nomád életforma? Ha a fenti kérdéseken már elgondolkodtál és szeretnél válaszokat, inspirációt, tanácsokat kapni, akkor várunk 2020. február 25-én, kedden, Miskolcon a Grabovsky közösségi irodában az Alkalmazottból vállalkozó előadáson!

HELYSZÍN

A GRABOVSKY (3530 Miskolc, Rákóczi Ferenc u. 13. )

IDŐPONT

2020.02.25. (KEDD) 18 órától

BELÉPŐ

A RÉSZVÉTEL DÍJMENTES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT

ELŐADÓ:

Dallos

DallosZoltán

Dallos Zoltán 3 éve hagyta ott a nagyvállalatok világát és váltott az alkalmazotti létből a vállalkozóiba. Egyéni vállalkozóként marketing területen dolgozott, miközben megírta az Alkalmazottból vállalkozó c. könyvét és immár 9. alkalommal szervezte meg az Üzlet és utazás előadás sorozatot. 2019-ben létrehozta saját marketingügynökségét, a DLX MEDIA-t is, ahol egy kisebb csapatot épít. Kilépni a mókuskerékből nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen!

Amiről szó lesz az este során:

  • Hogyan találd meg az erősséged és azt, amit igazán szeretsz csinálni?
  • Mik a vállalkozóvá válás legnagyobb akadályai és milyen megoldások vannak rá?
  • Hogyan építs tudatosan személyes márkát, és miért fontos ez a mai világban?
  • Hogyan tűzz ki olyan célokat, melyek motiválnak a váltásban?

Várunk Téged is, ha inspirálódnál, kérdeznél vagy csak beszélgetnél vállalkozásról, célokról, utazásról! ✈️

MEGTELT!

Alkalmazottból Vállalkozó

Köszönjük a hatalmas érdeklődést, a regisztráció lezárult. Ha érdekel a vállalkozás indítás, akkor olvass bele az Alkalmazottból Vállalkozó c. könyvbe!
  • letölthető hangoskönyv
  • 8 fejezet, 250 oldal inspiráció
  • gyakorlati példák és feladatok

A rendezvényen kép- és videófelvétel készül. A belépéssel a résztvevők ehhez kifejezett hozzájárulásukat adják. A rendezvény a GRABOVSKY közösségi iroda társszervezésével valósul meg.