A karácsonyi hajtásnak és az ünnepeknek vége, mostanra már a különböző, jobbnál, jobb évtervező módszerek és füzetek segítségével sikerült lezárnunk a 2019-es évet és megnyitni nem csak 2020-at, hanem egy új évtizedet is! De még mielőtt ennyire előre szaladnánk, nézzük meg, milyen inspiráló események várnak Ránk a januári és februári hónapokban!

Ha a 2020-as terveid között szerepel a vállalkozás indítása, fejlesztése, újragondolása, vagy éppen csak elkezdtél kacsintgatni a szabadúszó világ felé és inspirációra, esetleg mélyebb tudásra van szükséged, akkor az alábbi rendezvények egyikén biztosan ott a helyed!

Ebben a bejegyzésben tehát összegyűjtöttünk minden olyan eseményt, meetup-ot és fesztivált, ahol bővítheted szakmai tudásod, ismerkedhetsz, és legfőképpen inspirálódhatsz!

Inspiráló rendezvények 2020

Business Fesztivál – 2020.01.11. (szombat)

A januári hónap első vállalkozói rendezvénye főleg azoknak szól, akik még vállalkozásindítás előtt állnak, vagy már működő vállalkozásuk van, ám az elmúlt időszakban nem volt annyira eredményes. Az egynapos fesztiválon elsajátíthatod a vállalkozásindítás lépéseit, megtanulhatsz bevált ügyfélszerző stratégiákat és kérdezhetsz azoktól, akik már sikeres vállalkozást vezetnek.

Szabad vagy január 11-én?

További információk és jegyvásárlás ITT.

Üzlet és Utazás IX. – 2020.01.14. (kedd)

Szenvedélyed az utazás? Van egy saját, megvalósításra váró projekted? Vállalkoznál, de nem tudod, hogyan? Az Üzlet és Utazás esteken 4 előadás keretein belül olyan mindennapi és valódi példákat hozunk, melyekből üzleti ötleteket meríthetsz, utazási tippeket kaphatsz és közelebbről megismerkedhetsz a szabadúszó életmóddal. Ráadásul olyan inspiráló emberekkel ismerkedhetsz meg, akiket ugyanúgy mozgat a téma, mint Téged!

Tedd szabaddá a január 14-e estéd és GYERE, kérdezz, beszélgess és tanulj!
Előadók és jegyvásárlás ITT.

Inspiráló rendezvények 2020

Havervagy Est – Fejlődj Haver! – 2020.01.16. (csütörtök)

A Havervagy egy mostanra már majdnem 25 ezer fős közösség, akiket pl. egy közös téma, zene, sztori valamilyen módon összeköt. Idei első eseményüket január közepén szervezik, a téma pedig nem is lehetne más, mint az újévi fogadalmak sikere és/vagy bukása.

Milyen célokat érdemes kitűznöd? Hogyan valósítsd meg azokat és hogyan ne bukj el bennük? Hogyan lehetsz boldog 2020-ban? Alkalmazottként vagy vállalkozóként? …és további hasonló kérdéseket feszegetnek január 16-án az Ötkertben. Aki pedig válaszol: Dallos Zoltán, az Üzlet és Utazás Magazin és VLOG alapítója.

A jó hangulat garantált!
További információk és jegyvásárlás ITT.

30as nyugdíjas – Lustaság, fél egészség! – 2020.02.04. (kedd)

Avagy, Hogyan és miért fektessünk ETF-ekbe? A 30as nyugdíjast egy korábbi Üzlet és Utazás esten már mi is vendégül láttuk, most viszont saját, önálló rendezvényén vezeti be a közönséget az ETF-ek és a befektetési alapok világába. Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretnék befektetni pénzüket, és azzal a lehető legkevesebbet foglalkoznál, nézd meg az előadást, tedd fel a kérdéseidet és tanulj a legjobbtól!

Esemény és jegyvásárlás ITT.

The Paradise Project – Bali mesés szigetén – 2020.02.14. – 2020.02.28.

Laura és Noémi projektje egy picit talán kilóg a sorból, hiszen nem egy pár napos konferenciára / rendezvényre invitálnak, hanem egyenesen a világ másik felén lévő mesés Balira. Ha velük tartasz, két hetet tölthetsz az Istenek Szigetén miközben szakmailag fejlődhetsz a workshopok.on, megtanulhatod helyesen beosztani az idődet, és megismerkedhetsz hazai és nemzetközi startupperek-kel, vállalkozókkal. Sőt még belekóstolhatsz Bali különleges, inspiráló kultúrájába is!

Minden digitális nomád álma! A repülő február 14-én landol! Te rajta leszel?

A részletes információkat ITT találod. (A jelentkezésnél hivatkozz az Üzlet és utazás magazinra extra ajándékért ;))

Izgalmasnak ígérkezik a tél utolsó két hónapja!

Veled hol találkozunk?